Valueline - 5 meter - Satelliet kabel

€ 5,49 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 1644
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€5,49Aantal 2-9€5,35Aantal 10 en meer€5,16

Valueline VLSP41000W50 satelliet kabel 5 meter

Een groot zenderaanbod op jouw televisie zonder al te veel te betalen. Dat kan met een antenneschotel, een speciale ontvanger, een weergaveapparaat en een specifieke coax. De VLSP41000W50 satelliet kabel 5 meter is zo’n speciaal type. Lang genoeg om zonder antenneversterker toe te passen bij verschillende situaties in je woning. Mocht er storing ontstaan op de televisie, dan weet je hiermee in ieder geval dat de kans dat het daar aan ligt vrij klein is. Met deze Valueline heb je in ieder geval goede kwaliteit in huis.

Specificaties

De hier besproken coax heeft aan beide uiteinden een F-connector zitten. Dit aansluittype heeft schroefdraad, de klassieke antenneconnector (IEC) niet. De connectie tussen de apparatuur en coax is hierdoor zeer betrouwbaar, omdat er dan zo min mogelijk signaal verloren gaat. Zeker ten opzichte van een normale connector (IEC). Beide F-connectoren zijn male-aansluitingen, met de schroefdraad aan de binnenzijde. De Valueline heeft een PVC-mantel en de koperen ader zorgt voor een goede geleiding van het signaal. De afsluitimpedantie is 75 Ohm. Hierdoor zul je dus weinig tot geen signaalverlies hebben. Zeker in combinatie met de afscherming tot 70 dB, een waarde die voldoende is om de meeste storing uit de ether erbuiten te houden. Op die wijze zul je veel plezier beleven wanneer je jouw films of series in goede beeld- en geluidskwaliteit kunt bekijken.

Satelliet versus kabel tv

Ook al is de installatie van een schotel tijdrovender dan het neerzetten van een decoder van de provider, toch loont het uiteindelijk wel. Het is eenmalig werk voor een zeer lange periode en heeft enkele significante voordelen. Als je de aanschafkosten, want abonnementskosten zijn er niet, over de jaren uitsmeert dan blijkt deze manier van televisie- en radio-ontvangst uiteindelijk goedkoper uit te pakken dan die met een decoder van de provider. De beeldkwaliteit is ronduit goed te noemen (Ultra HD zelfs) en vooral het zenderaanbod trekt menigeen over streep. Je kunt meer internationale zenders ontvangen dan welke provider dan ook aanbiedt, zonder extra te moeten betalen. Het enige dat je nodig hebt is een schotel met ontvangstkop (LNB), coax, ontvanger en soms ook een smartcard.

Vragen en advies

Heb je vragen of heb je advies nodig bij het kiezen van een Valueline VLSP41000W50 satelliet kabel 5 meter? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.


Specificaties
Meer over Valueline - 5 meter - Satelliet kabel (Productcode: 2572584488.4903)
 Lengte
5 meter
 Soort
Satelliet kabel
 Stekker type
Recht
 Afscherming
Enkelvoudig
 Merk
Valueline
 Kleur
Wit
 Aansluiting 1
F-Connector Male
 Aansluiting 2
F-Connector Male
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
70 dB
 Impedantie
75 Ohm