Goobay - 5 meter - Satelliet kabel

€ 7,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 223
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€7,99Aantal 2-9€7,79Aantal 10 en meer€7,51

Goobay satelliet kabel 5 meter

Deze heeft een prima prijs-kwaliteit verhouding. Deze platte uitvoering met koperen kern is voorzien van een weersbestendige tule en zodoende geschikt voor een vochtige omgeving. Een effectieve dubbele afscherming van 80 dB en vergulde connectoren completeren het positieve beeld. Kortom deze coax levert voor een gunstige prijs degelijke prestaties en is daarnaast ook nog eens uiterst gebruiksvriendelijk.

De voordelen van een platte kabel

Daar waar een ronde uitvoering door zijn diameter onpraktisch is, biedt een plat exemplaar uitkomst. Zonder problemen kan deze coax op plinten of onder laminaat en elke andere zwevende vloer gelegd worden. Hierdoor is het vaak niet meer nodig kabelgoten aan te leggen of om gaten in de vloer te boren om hem via de kruipruimte te laten lopen. Gemak dient de mens. Een ander voordeel van een platte uitvoering is de zeer kleine buigradius. Daar waar dikke varianten vaak een buigradius van minimaal 7 cm hebben, met andere woorden ruime bochten, is deze platte variant veel buigbaarder wat de installatievriendelijkheid ten goede komt.

Koperen kern – vergulde connectoren

De Goobay heeft een koperen kern. Koper is één van de best geleidende materialen en zodoende de beste keuze voor deze coax. De lage elektrische weerstand van koper zorgt ervoor dat het signaalverlies over de afstand zo minimaal mogelijk is, zeker bij een dunne uitvoering als deze van groot voordeel. Vanwege de weersbestendige tules is hij bruikbaar in een vochtige omgeving. Een nadeel van een vochtige omgeving is signaalverlies doordat aanluitingen in de loop der tijd sneller gaan corroderen. De voor, corrosie ongevoelige, vergulde connectoren zorgen dat de signaaloverdracht ook na jaren gebruik nog steeds op een prima niveau blijft. De combinatie van een koperen kern en vergulde aansluitingen zorgen voor jarenlange betrouwbare verbindingen.

Vragen en advies

Heb je vragen of heb je advies nodig bij het kiezen van een Goobay satelliet kabel 5 meter? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.


Specificaties
Meer over Goobay - 5 meter - Satelliet kabel (Productcode: 7799721818.4903)
 Lengte
5 meter
 Soort
Satelliet kabel
 Stekker type
Recht
 Afscherming
Dubbelvoudig
 Eigenschappen
Verguld
 Merk
Goobay
 Kleur
Wit
 Aansluiting 1
F-Connector Male
 Aansluiting 2
F-Connector Male
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
80 dB
 Impedantie
75 Ohm