Valueline - 3 meter - Satelliet kabel

€ 3,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 55
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€3,99Aantal 2-9€3,89Aantal 10 en meer€3,75
Payment methods

Valueline VLSP41000B30 satelliet kabel 3 meter

Als je via de schotelantenne televisie kijkt, kun je net als bij kabeltelevisie storingen ervaren. Dit ligt hoofdzakelijk aan de coax die je hebt liggen. Andere oorzaak kan de LNB zijn, bijvoorbeeld in de winter als er sneeuw op ligt. Sneeuw kun je wegvegen, maar als coax de oorzaak is, zul je die in de meeste gevallen moeten vervangen. Heb je er een van 3 meter nodig, dan hebben wij de VLSP41000B30 voor jou in het assortiment. Een goede coax waar je op kunt vertrouwen als jij jouw favoriete documentaires, films en series wilt kijken.

Waarom een antenneschotel?

Sommigen zien deze als een obstakel, maar toch biedt TV kijken via deze antenne bepaalde voordelen ten opzichte van de kabelvariant. Zo is het zenderaanbod vele malen groter. Je hebt een groot aantal internationale zenders beschikbaar. Deze zijn meestal niet te zien via kabel-TV. En als de providers al bepaalde zenders aanbieden, zul je moeten bijbetalen om deze te mogen zien. Daarnaast worden via de satelliet vaker zenders in Ultra HD-kwaliteit verzonden. Als je dan ook een Ultra HD-televisie hebt, zul je merken dat de beeldkwaliteit erg goed is en je een andere ervaring hebt als je jouw films en series bekijkt. Je zult een kleine investering moeten doen om de benodigde apparatuur in huis te halen om satelliet-TV te kijken, maar op de lange termijn ben je goedkoper uit.

Specificaties satelliet coax

Als je er een gaat kopen, is het verstandig om altijd even de specificaties er op na te houden. Te beginnen bij de aansluitingen zijn de stekkers recht bij de VLSP41000B30. De aansluitingen zijn verder voorzien van twee F-connectoren, beide male oftewel met de schroefdraad aan de binnenzijde. Apparatuur heeft een female-aansluiting, dus met de schroefdraad aan de buitenzijde. De mantel bestaat uit PVC en de kern, oftewel de ader, is gemaakt van koper voor de goede geleiding. De afscherming gaat tot 70 dB, wat voldoende is om zonder storingen televisie te kunnen kijken. Met de standaard impedantie (weerstand) van 75 Ohm wordt gegarandeerd dat de beeldkwaliteit goed is.

Benodigdheden

Zoals eerder vermeld is het een kleine investering als je wilt beginnen met TV kijken via de schotel. Je hebt namelijk bepaalde apparatuur nodig, zodat de verbinding tot stand kan komen tot jouw TV-scherm. Zo heb je een antenneschotel nodig die het signaal ontvangt. Daarnaast koop je een LNB (ontvangstkop) en een ontvanger. De LNB is aangesloten op de schotel, de ontvanger op de TV. Beide apparaten koppel je dan met de Valueline. Het enige waar nog verbinding moet komen is tussen de ontvanger en de TV. Vervolgens geniet je voor een goede prijs van goede kwaliteit televisie en een breed aanbod aan zenders.


Specificaties
Meer over Valueline - 3 meter - Satelliet kabel (Productcode: 8991327326.4903)
 Lengte
3 meter
 Soort
Satelliet kabel
 Stekker type
Recht
 Afscherming
Enkelvoudig
 Merk
Valueline
 Kleur
Zwart
 Aansluiting 1
F-Connector Male
 Aansluiting 2
F-Connector Male
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
70 dB
 Impedantie
75 Ohm
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links