Valueline - 1.5 meter - Satelliet kabel

€ 3,49 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 1588
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€3,49Aantal 2-9€3,40Aantal 10 en meer€3,28

Valueline VLSP41000B15 satelliet kabel 1.5 meter

Wil je televisie kijken en radio luisteren via ‘de schotel’? Dan ben je op lange termijn vaker goedkoper uit. Ook het zenderaanbod is vaak groter dan bij de providers die kabel-TV aanbieden. Er zijn nog meer voordelen aan schotel televisie ten opzichte van telvisie via decoder, maar om ook een goede beeldkwaliteit te hebben, zul je op zijn minst een goede bijbehorende coax moeten hebben. Koop daarom een VLSP41000B15. Bij ons zijn er verschillende lengtes verkrijgbaar, zoals deze van 1,5 meter.

Waar moet ik op letten?

Als je er een koopt, wil je natuurlijk wel zeker weten dat de kwaliteit goed is. De eigenschappen van een antennekabel kun je meestal lezen in de specificaties. Daarin staan termen zoals afscherming, mantel- en adertype, impedantie en demping. De gangbare uitvoeringen hebben een afschermdemping van 90dB, een demping van 9 tot 12 dB per 100 meter op 230 MHz en een impedantie van 75 Ohm. In de specificaties kunnen sommige getallen iets lager of juist hoger uitvallen. Zolang de cijfers niet te zeer afwijken, zit je altijd goed. Onder andere de VLSP41000B15 voldoet hieraan, zodat je zeker weet dat je een goed exemplaar in huis hebt.

Wegwerken satelliet coax

Als je eenmaal de VLSP41000B15 hebt gelegd en verbonden met de benodigde apparatuur, dan wil je natuurlijk dat de hij niet opvallend in de woon- of slaapkamer ligt. Dit kun je op verschillende manieren oplossen. De eenvoudigste wijze is om met spijkerclipjes hem langs de plint vast te leggen. Hierdoor zie je hem nog wel, maar ligt hij wel straks langs de plint. Je kunt ook kabelgoten aanschaffen. Hiermee leg je hem in de goot, waarbij je hem mooi weg kunt werken door bijvoorbeeld langs de muur naar de TV een goot te leggen. Dit soort goten zijn in diverse kleuren en materialen verkrijgbaar.

Benodigdheden satelliet televisie

Als je hebt besloten om satelliet televisie aan te schaffen, heb je naast de coax ook nog diverse apparatuur nodig. Zo heb je een schotelantenne nodig die je op het dak of aan de muur bevestigd, zodat het signaal goed ontvangen kan worden. Daarbij heb je de ontvangstkop (LNB) nodig, die meestal niet bij de schotel meegeleverd wordt. De LNB wordt via de coax binnenshuis verbonden met een specifieke schotelontvanger. Deze zet het signaal zodanig om, dat jij prima beeld op je TV krijgt. In sommige gevallen heb je nog een smartcard nodig, maar dat hangt af van het soort apparatuur dat je hebt.


Specificaties
Meer over Valueline - 1.5 meter - Satelliet kabel (Productcode: 2572569779.4903)
 Lengte
1.5 meter
 Soort
Satelliet kabel
 Stekker type
Recht
 Afscherming
Enkelvoudig
 Merk
Valueline
 Kleur
Zwart
 Aansluiting 1
F-Connector Male
 Aansluiting 2
F-Connector Male
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
70 dB
 Impedantie
75 Ohm