Valueline - Coax Verloopstekker

€ 0,79 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 11494
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€0,79Aantal 2-9€0,77Aantal 10 en meer€0,74
Payment methods

Valueline coax verloopstekker IEC Male - F-connector Male

Deze heeft als doel om de connectie om te vormen van een IEC male-uitvoering naar een F- male-exemplaar of vice versa. Heb je dus thuis een normale coax in IEC-vorm met een pinnetje, maar is de apparatuur voorzien van een female F-aansluiting, dan biedt deze verloopstekker uitkomst. Maar ook als je een F-connector coax hebt, heb je in de meeste gevallen dit verbindingshulpstuk nodig om de verbinding met jouw televisie of decoder te realiseren. Dit hulpstuk bespaart je de noodzaak om nieuwe kabels te moeten kopen met een andersoortige aansluiting.

Specificaties

Dit Valueline hulpstuk is een eenvoudig onderdeel, maar zeker niet onbelangrijk om te zorgen voor de juiste connectietoepassingen. Het signaal dat via de geleider wordt verzonden moet ook goed doorgegeven worden naar de betreffende apparatuur. Dan moet het verbindingsstuk ook van goede kwaliteit zijn en goed geleiden wil dit op een goede manier plaatsvinden. Hiermee voorkom je dat beeld en geluid op jouw televisie gaan storen of haperen. Het verschil tussen de IEC male en het F-uitvoering male is dat bij IEC male de stekker gewoon in de apparatuur gedrukt kan worden. Het F-uitvoering is voorzien van schroefdraad, waardoor je dus de kabel op de apparatuur moet draaien.

Verschil tussen F-connector en IEC-aansluiting

F-connectoren worden gebruikt voor koppeling met schotelantenne, op versterkers en splitters. Doordat de F-stekker met schroefdraad wordt bevestigd, is dit een uiterst stevige constructie. Dit is ook de bedoeling als je een permanente verbinding wilt realiseren. Satellietkabels zijn daarom ook altijd voorzien van F-aansluitingen. Deze passen ook niet op jouw televisie. De IEC-vorm is gemakkelijk aan te sluiten, maar daarbij dus ook gemakkelijk los te koppelen. Een kwestie van erin steken of eruit trekken. Dat maakt de connectie meteen ook een stuk kwetsbaarder. F-types zitten door hun constructie beter dan IEC-varianten. Hierdoor wordt de signaaloverdracht geoptimaliseerd. Bovendien heeft een F-type door zijn constructie een andere impedantie dan een IEC type en is geschikt voor hogere frequenties dan de IEC-uitvoering.

Valueline verloopstekker

Een Valueline kan in verschillende situaties handig zijn. Als je jouw coax met IEC-uitvoering wilt verbinden met de versterker, splitter of ontvangstkop (LNB) van de schotelantenne, is het nodig om dit verbindingshulpstuk te gebruiken, zodat je de aansluitvorm van de coax kunt omvormen naar een F-stekker. Deze connectie is ook nog eens een stuk steviger en kwalitatief betrouwbaarder. Maar ook omgekeerd kan het uitkomst bieden. Heb je een kabel met aan beide zijdes F-connectoren? Dan zul je een hulpstuk moeten hebben om deze kabel te kunnen verbinden op jouw televisie of decoder. Zo is de verloopstekker dus handig in meerdere diverse situaties.


Specificaties
Meer over Valueline - Coax Verloopstekker (Productcode: 2571662724.4903)
 Accessoires
Coax Verloopstekker
 Stekker type
Recht
 Merk
Valueline
 Kleur
Zilver
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
F-Connector Male
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links