Hirschmann - 20 meter - KOKA 9 TS - Coax kabel per rol

€ 25,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 137
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis!

Hirschmann KOKA 9 TS coax kabel 20 meter op rol

Voor het aansluiten van televisies en kabelmodems gebruik je coax. Deze wordt bevestigd aan de hoofdaansluiting (AOP oftewel antennewandcontactdoos) in de woning voor coax waarna je de televisies, radio’s en het modem voor internet en telefonie kunt aansluiten. Dit kan eventueel nog met daarbovenop een splitter of multitap (verdeeldoos). Om dan überhaupt nog een goed signaal over te houden vanwege de vele signaaldempingen in de accessoires en aansluitpunten is op zijn minst een goede kabel nodig. Bij een lengte van meer dan 10 meter zelfs een antenneversterker. Een ‘goede’ coax heeft een laag signaalverlies, een hoge afschermingswaarde en een hoge return loss (demping). De KOKA 9TS is een voorbeeld van een degelijke uitvoering met een redelijk lage demping voor met name het UHF bereik. Daarnaast heeft die een grote screening attenuation volgens Class A++ en een SRL van meer dan 24 dB in het UHF bereik en nog een redelijke 16 dB in het 2-3 GHz gebied. Op grond van voorgaande zal het niet verbazen dat de coax Kabel Keur gecertificeerd is en dat de fabrikant een 5 jarige garantie geeft.

Specificaties

Als we inzoomen op de kenmerken van de KOKA9 TS dan wordt de topkwaliteit gerealiseerd door de volgende specificaties. Op de eerste plaats een lage signaaldemping voor de lagere frequenties: 17,2 dB/100 m (860 MHz UHF IV/V, CATV) en 28,2 dB/100 m (2150 MHz, satellietschotelontvangst). Daarnaast een hoge afschermdemping, die 110 dB bedraagt in het UHF bereik en nog altijd meer dan 95 dB in het 2 - 3 GHz gebied. Interessant is de SRL. De Structured Return Loss is een gewogen maat voor de mate van reflectie en bedraagt tot 1 GHz meer dan 24 dB (prima), in het satellietfrequentiebandbereik nog steeds meer dan 16 dB.

Praktische voordelen

De installatietemperatuur bedraagt -5 ˚C tot +50 ˚C en de bedrijfstemperatuur -40 ˚C tot +70 ˚C. De buigradius, de mate waarin de kabel te buigen is zonder de kans op breuk en daarmee reflectie, is hier minimaal 35 mm. Wanneer herhaaldelijk gebogen wordt, denk aan een haspel, dan bedraagt de buigradius minimaal 70 mm. De coax is zowel voor indoor als outdoor bruikbaar, dit vanwege de UV-licht resistentie. Eenmaal aangelegd kan men via deze KOKA 9TS genieten van MoCA. Dat is een systeem waarbij via specifieke adapters internet via coax mogelijk is. Als je dat al via je kabelprovider hebt, heb je dat uiteraard niet meer nodig. Door deze MoCA norm vindt de data downstream in de satellietband plaats en daardoor is satellietontvangst en gelijktijdig internetten niet meer mogelijk. Door de enorme bandbreedte van 3 GHz is de 9TS prima geschikt voor het doorgeven van bandbreedte opslorpende signalen als 3D televisie en UHD smart televisie. Hij is tevens 1,2 GHz ready en dat houdt in dat hij bruikbaar is voor de frequentieband die providers gaan aanbieden (DOCSIS 3.1), en dat komt in termen van datasnelheden overeen met een downloadsnelheid van 10 Gbit/s en een uploadsnelheid van 2 Gbit/s.

Specificaties
Meer over Hirschmann - 20 meter - KOKA 9 TS - Coax kabel per rol (Productcode: 8827321976.4903)
 Lengte
20 meter
 Soort
Coax kabel per rol
 Afscherming
4G, Drievoudig
 Merk
Hirschmann
 Kleur
Wit
 Type
KOKA 9 TS
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
95 dB
 Impedantie
75 Ohm
 Gecertificeerd
Kabel Keur
 Lengte rol
20 meter
 Serie
Professioneel