Hirschmann - TOM-I - Coax kabel per meter

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Hirschmann TOM-I coax kabel per meter

Deze schaf je aan per meter, waardoor je zelf de lengte kunt bepalen. Hij is geschikt voor grotere lengtes, omdat er hierbij door de lage demping geen noemenswaardig kwaliteitsverlies van het signaal optreedt. Hij laat zich niet alleen buiten goed leggen, maar ook binnen in de kruipruimte, waar je vanwege de vochtigheid geen gewone binnen-coax kunt neerleggen. Ook al is het een grondkabel, toch kun je hem ook bovengronds leggen vanwege zijn UV resistentie. Hij is voorbereid op de invoering van DOCSIS 3.1 door de providers. De fabrikant geeft dit aan als zijnde ‘1,2 GHz ready’. De kwaliteit van het product wordt onderstreept met een vijfjarige fabrieksgarantie en een Kabel Keur certificering. Uitermate geschikt voor de ondergrondse aanleg tussen multitaps (aan de HFC kant) en abonnee overname punten (antennewandcontactdozen).

Specificaties

Dit product is bruikbaar voor analoge en digitale televisie. In het laatste geval hebben we het dan over HDTV, zelfs UHD (ultra high definition) al dan niet met 3D weergave, en in het algemeen interactieve (smart) TV. Daarnaast laten zich ook prima internetsignalen transporteren. Dit zijn allemaal breedbandige toepassingen. Daarvoor is een coax nodig met een groot frequentiebereik. De TOM-I loopt tot 3 GHz. Daarbij bedraagt de signaaldemping in het CATV (UHF band IV/V: 860 MHz) bereik tot 17,4 dB / 100 m en bij de voor satellietontvangst belangrijke frequentie van 2150 MHz 29,5 dB/100 m. Dit zijn waarden die CATV en satellietsignaaldoorvoer mogelijk maken. In geval van MoCA echter niet gelijktijdig, omdat hierbij de datasignalen in het frequentiebereik van de satellietband liggen (950 MHz – 2150 MHz). Hij kent verder een dubbele afscherming met waarden van meer dan 90 dB, Klasse A, over de gehele bandbreedte van de TOM-I. De return loss (demping) is prima en is tot 1 GHz meer dan 20 dB, daarboven nog steeds meer dan 16 dB.

Aanleg

De TOM-I laat zich zowel bovengronds als ondergronds aanleggen. Op die wijze kun je bijvoorbeeld ook een tuinhuisje voorzien van data- en televisiesignaal. Hij is UV-resistent en heeft bovendien een dikke PVC mantel, waardoor hij ook bestand is tegen vocht en als grondkabel kan hij zelfs tegen staand water. Het installeren wordt vergemakkelijkt doordat deze een kleine buigradius heeft van maar 7 cm (enkelvoudig) en 14 cm (haspel). Voor een stugge coax zijn dit prima waarden. Er is sprake van een ruime installatietemperatuur die ligt tussen de -5 ˚C en 50 ˚C. De bedrijfstemperatuur ligt tussen de -40 ˚C en de 70 ˚C.

Specificaties
Meer over Hirschmann - TOM-I - Coax kabel per meter (Productcode: 8417695938.4903)
 Soort
Coax kabel per meter
 Afscherming
Dubbelvoudig
 Eigenschappen
Grondkabel
 Merk
Hirschmann
 Kleur
Groen
 Type
TOM-I
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
90 dB
 Impedantie
75 Ohm
 Kabeldiameter
6.8 mm
 Per meter