Hirschmann - KOKA 799 - Coax kabel per meter

€ 0,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 6706
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Payment methods

Hirschmann KOKA 799 coax kabel per meter

Een 6,8 millimeter dik type met een foamed Poly Ethyleen (met ingespoten gas) diëlektricum. Hierdoor wordt een vrij lage signaaldemping verkregen, waarmee in vergelijk met een gelijksoortige Kabel Keur uitvoering 25% meer afstand kan worden overbrugd. Dit gecombineerd met een hoge afscherming volgens Klasse A en een goede structured return loss waarde maakt dat de KOKA signaaltechnisch gezien al een professionele uitvoering is. Hierop geeft de fabrikant vol zelfvertrouwen een vijfjarige garantie. Maar ook mechanisch vertoont het gunstige eigenschappen. Zo heeft het een zeer kleine buigradius, ruime installatie- en bedrijfstemperatuur en is het UV resistent. Door al deze prima kenmerken is de KOKA 799 prima toe te passen voor digitale 4k/3d televisiesignalen. Zowel geschikt voor CATV als satellietschotelontvangst. Ook al is het een indoortype, gezien de gunstige parameters laat deze zich ook goed buiten gebruiken, mits enige bescherming tegen vochtigheid.

Specificaties

Door de dubbele afscherming van vertind koper vlechtwerk en aluminium folie worden signalen zoals die van het mobiele netwerk (rond de 800 MHz) tegengehouden. Die afscherming is vanaf 15 MHz tot en met 2,4 GHz constant meer dan 90 dB. Dit omvat het gehele CATV- (470 – 860 MHz) en satellietontvangstbereik (950 MHz – 2150 MHz). Voor voornoemde frequentiegebied zijn de signaaldempingswaarden ook ronduit behoorlijk te noemen: 17,2 dB/ 100m (CATV) en 28,2 dB/ 100 m (satellietontvangst). Ook de SRL (structured return loss) is zonder meer goed in het CATV bereik en nog altijd voldoende in het satellietontvangstbereik. Daarom kun je de KOKA 799 met recht 3 GHz ready noemen. Voorgaande goede eigenschappen maken dat hij uitermate geschikt is voor de overdracht van breedbandige signalen, zoals we die kennen van ultra high definition televisie en 3D weergave.

Per meter te koop en installeren

De coax laat zich eenvoudig op maat bestellen, afgerond op meters. Voor de F-connectoren kun je push on types nemen, zoals de POFC 070 van Hirschmann. Kunststof omhulsel over de coax schuiven, dan het metalen deel erop steken en vervolgens het kunststof deel op het metalen deel duwen en een kwart slag draaien. Op die manier is een klemvaste verbinding gemaakt met een zeer goede connectie tussen afscherming en metalen deel. Als je per meter bestelt, neem altijd zekerheidshalve een meter meer in verband met als het mis gaat met het strippen. De installatietemperatuur is vrij uitgebreid en loopt van – 5 ˚C tot 50 ˚C. ook de bedrijfstemperatuur is ruim bemeten en ligt tussen de -40 ˚C en 70 ˚C. Hierdoor laat de kabel zich ook goede verstouwen op een ’s-zomers hete/’s-winters ijskoude zolder. De soepelheid van deze coax is er groot en vertaalt zich in een geringe buigradius van slechts 3,5 cm (enkel) en 7 cm (haspel).

Specificaties
Meer over Hirschmann - KOKA 799 - Coax kabel per meter (Productcode: 2571402865.4903)
 Soort
Coax kabel per meter
 Afscherming
Dubbelvoudig
 Merk
Hirschmann
 Type
KOKA 799
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
90 dB
 Impedantie
75 Ohm
 Kabeldiameter
6.8 mm
 Gecertificeerd
Kabel Keur
 Per meter
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links