Prijs Meest verkocht   Filteren
 
   

Goobay - 7.5 meter - Coax kabel

€ 4,95 (incl. 21% BTW)
Productcode: 8444892879.4903
Voorraad: 761
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Payment methods

Goobay coax kabel wit 7.5 meter met ferrietkern

Televisie, internet en telefonie worden vaak aangeboden in een vast pakket. De meest voorkomende manier om deze pakketten te kunnen gebruiken is door gebruik te maken van de kabelaansluiting die in huis aanwezig is. Om dit te kunnen doen moeten het kabelmodem voor internet en telefonie, net als de televisie, aangesloten worden met een coax kabel. Niet elk apparaat dat je in huis gebruikt, staat in de buurt van de hoofdaansluiting dus daarom is het handig om gebruik te maken van een Goobay coax kabel wit 7.5 meter met ferrietkern. Om te zorgen voor behoud van de kwaliteit van het binnenkomende signaal is deze coax kabel voorzien van dubbelvoudige afscherming en van ferrietkernen. Het aansluiten van deze coax kabel met ferrietkernen Goobay gaat zeer eenvoudig met de IEC stekkers die op de kabel gemonteerd zitten.

Specificaties

Om te zorgen voor behoud van de kwaliteit van het binnenkomende kabelsignaal is de kabel opgebouwd uit verschillende lagen. De kern van de kabel is van koper en door de dubbelvoudige afscherming worden signalen van buitenaf geweerd. De mantel om de kabel te beschermen is gemaakt van PVC en aan beide kanten is de kabel voorzien van een ferrietkern. Samen met de dubbelvoudige afscherming zorgen deze ferrietkernen voor het tegenhouden van externe stralingen. De Goobay coax kabel wit 7.5 meter met ferrietkern is geschikt voor zowel een analoog als een digitaal signaal. Daarnaast kun je deze kabel ook gebruiken om apparatuur die gebruikmaakt van een retoursignaal aan te sluiten. Met de aan de kabel gemonteerde vrouwelijke en mannelijke IEC stekkers kun je elk apparaat van televisie tot kabelmodem in een handomdraai aansluiten.

Signaalsterkte

Om goed gebruik te kunnen maken van het signaal dat over de kabel binnenkomt, is het belangrijk dat de aansluiting ook in orde is. Het signaal dat wordt doorgegeven moet over een afstand van 7,5 meter ook goed blijven. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van de dubbelvoudige afscherming van de 7,5 meter lange coax kabel van Goobay. Ook de ferrietkernen die gemonteerd zijn op de kabel dragen bij aan het behoud van het signaal. Mede hierdoor worden externe invloeden zoals straling van mobiele netwerken en andere frequenties tegengehouden. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van het signaal goed is en blijft. Als je toch problemen hebt met de kwaliteit van het signaal dan kun je er ook voor kiezen om gebruik te maken van een coax antenne versterker. Hiermee wordt het binnenkomende signaal versterkt en naar verschillende uitgangen verdeeld. Zo kun je niet alleen een televisie maar bijvoorbeeld ook een kabelmodem of een radio aansluiten.

Retoursignaal en aansluiten

Om gebruik te kunnen maken van interactieve televisie of een kabelmodem moet de kabel die wordt aangesloten beschikken over een retoursignaal. Hiermee kan data worden ontvangen voor het kijken van televisie en gebruik van internet. Aan de andere kant kan er ook data worden verzonden zodat je bijvoorbeeld gebruik kunt maken van e-mail of naar buiten kunt bellen. De coax kabel van Goobay is geschikt voor het gebruik met een retoursignaal is eenvoudig aan te sluiten. Om de kabel aan te sluiten kun je eenvoudig gebruikmaken van de IEC stekkers die aan de kabel gemonteerd zijn. Aan de ene zijde een vrouwelijke en aan de andere zijde een mannelijke stekker. Deze kunnen in de televisie, het kabelmodem of bijvoorbeeld de interactieve ontvanger worden gestoken. De andere kant van de kabel kan dan in de aansluiting voor het kabelsignaal worden gestopt. Het voordeel is dat je dan direct al gebruik kunt maken van het signaal dat over de kabel binnenkomt.

   
Meer over Goobay - 7.5 meter - Coax kabel (ProductID: 8444892879.4903)
 Lengte
7.5 meter
 Soort
Coax kabel
 Stekker type
Recht
 Afscherming
Dubbelvoudig
 Merk
Goobay
 Kleur
Wit
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
IEC Female
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
80 dB
 Signaal
Analoog En Digitaal
 Impedantie
75 Ohm
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer goed "Bedankt voor de snelle levering. " 9,0
Uitstekend "Nooit geweten dat er zoveel verschil is tussen de kabels. Gelukkig wel snel de juiste gevonden." 9,5
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links