Prijs Meest verkocht   Filteren
 
   

Goobay - 7.5 meter - Coax kabel

€ 4,95 (incl. 21% BTW)
Productcode: 7960883428.4903
Voorraad: 232
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€4,95Aantal 2-9€4,83Aantal 10 en meer€4,65
Payment methods

Goobay coax kabel zwart 7.5 meter met ferrietkern

De kabelaansluiting voor televisies, modems en radio’s bevindt zich niet altijd in de buurt van het apparaat dat je wilt aansluiten. Hiervoor maak je gebruik van een coax kabel en om een dergelijk apparaat over een grotere afstand aan te sluiten op de aansluiting kun je gebruikmaken van een Goobay coax kabel zwart 7.5 meter met ferrietkern. De dubbelvoudige bescherming van deze 7,5 meter lange coax kabel en de twee ferrietkernen waarvan de kabel is voorzien, zorgen voor het behoud van kwaliteit van het kabelsignaal. Om de 7,5 meter lange coax kabel van Goobay aan te sluiten zitten er aan beide uiteinden IEC stekkers gemonteerd. Dit zijn een mannelijke en een vrouwelijke stekker die in een IEC aansluiting kunnen worden gestoken voor gebruik.

Specificaties

Met een kern van koper, een dubbelvoudige afscherming, twee ferrietkernen en een mantel van PVC is de 7,5 meter lange coax kabel met ferrietkernen Goobay zeer geschikt voor gebruik over lange afstanden. De coax kabel is geschikt voor aansluitingen die gebruikmaken van een analoog en digitaal signaal. Ook is het mogelijk om de Goobay coax kabel zwart 7,5 meter met ferrietkern te gebruiken voor apparatuur die gebruikmaakt van een retoursignaal. Het aansluiten van de coax kabel kan met de mannelijke en de vrouwelijke IEC stekkers die aan de uiteinden van de kabel zitten. Hiermee kun je de kabel eenvoudig gebruiken voor het aansluiten van allerlei apparatuur voorzien van de juiste IEC connecties op de hoofdaansluiting voor de kabel.

Kwaliteit van het signaal

De kwaliteit van het signaal dat over de kabel wordt doorgegeven wordt mede bepaald door de materialen waarvan de coax kabel is gemaakt. De coax kabel van Goobay heeft een koperen kern om het signaal zo goed mogelijk te geleiden. Om storing van andere signalen van buitenaf te minimaliseren is de coax kabel voorzien van een dubbelvoudige afscherming. Ook zijn er aan beide zijden van de kabel ferrietkernen gemonteerd. Met een ferrietkern wordt externe straling nog eens extra geweerd. Zo kunnen signalen zoals het 4G netwerk voor mobiele telefoons geen invloed hebben op de kwaliteit van het kabelsignaal. Vanwege de samenstelling van de coax kabel met ferrietkernen Goobay beschikt de kabel over een lage demping. Het signaal kan met deze kabel worden afgeschermd tot een frequentie van 80 dB.

Retoursignaal

De 7,5 meter lange coax kabel van Goobay is geschikt voor het gebruik van een retoursignaal. Dit is nodig om internet of telefonie te kunnen gebruiken met een kabelmodem. Ook voor het gebruik van interactieve televisie is een retoursignaal nodig. Een retoursignaal kan, zoals de naam al zegt, het kabelsignaal verzenden en ontvangen. Hierdoor is het mogelijk om data te ontvangen voor internet maar ook om data te versturen zoals e-mails en bestanden. Wil je bellen en gebeld worden dan moet je gebruikmaken van dit zelfde signaal. Interactieve televisie maakt ook gebruik van een retoursignaal. Hierdoor is het mogelijk om televisie te pauzeren en terug te kijken.

Aansluiten van de coax kabel

De coax kabel van Goobay kan worden aangesloten door de IEC stekkers in de daarvoor bestemde aansluiting(en) op het apparaat te steken en de andere stekker in de aansluiting voor de kabel te steken. De mannelijke IEC stekker kan worden gebruikt voor het aansluiten van het apparaat en de vrouwelijk IEC stekker kan in de aansluiting worden gestoken. Is het signaal niet krachtig genoeg dan is het soms aan te raden om gebruik te maken van een antenne versterker. Hiermee wordt het kabelsignaal versterkt en is het in veel gevallen mogelijk om meerdere apparaten op de aansluiting te gebruiken.

   
Meer over Goobay - 7.5 meter - Coax kabel (ProductID: 7960883428.4903)
 Lengte
7.5 meter
 Soort
Coax kabel
 Stekker type
Recht
 Afscherming
Dubbelvoudig
 Merk
Goobay
 Kleur
Zwart
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
IEC Female
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
80 dB
 Signaal
Analoog En Digitaal
 Impedantie
75 Ohm
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer goed "Bedankt voor de snelle levering. " 9,0
Uitstekend "Nooit geweten dat er zoveel verschil is tussen de kabels. Gelukkig wel snel de juiste gevonden." 9,5
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links