Prijs Meest verkocht   Filteren
 
   

Goobay - 7.5 meter - Coax kabel

€ 4,50 (incl. 21% BTW)
Productcode: 3065561526.4903
Voorraad: 345
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€4,50Aantal 2-9€4,39Aantal 10 en meer€4,23
Payment methods

Goobay coax kabel wit 7.5 meter

Deze Goobay coax kabel wit 7.5 meter is ideaal voor analoge radio of tv. De kabel is ook geschikt voor digitale signalen. Maar als je een coax kabel voor HDTV of voor internetverbinding nodig hebt, is het verstandig een kabel te kopen. Zoek je een coax kabel voor een analoog signaal en voor een lage prijs, dan is deze kabel een goede keuze. Door de lengte van deze 7.5 meter witte coax kabel van Goobay heb je voldoende kabel om flexibel een verbinding te leggen tussen de wandcontactdoos en de betreffende apparatuur. De kabel is ook in verschillende andere lengtes verkrijgbaar.

Lengte en invloed op de kwaliteit

Elke meter dat een signaal door een coax kabel moet afleggen, zal het signaal zwakker worden. Daarom is het belangrijk om met verschillende factoren rekening te houden. Omdat het signaal per meter zwakker wordt, wil je geen langere kabel dan je daadwerkelijk nodig hebt. Ook hebben signalen van buitenaf een sterk effect op deze kabel omdat deze enkelvoudige bescherming heeft. Het is daarom verstandig om de kabel niet in de buurt van apparaten te leggen welke storende signalen uitzenden, zoals 4G signalen. Coax kabels kun je gemakkelijk aan elkaar vastmaken, maar dit heeft als nadeel dat meer stekkers ook meer signaalverlies kunnen geven. Wil je over 7 meter afstand een kabel leggen, gebruikt dan een enkele kabel van 7 tot 7,5 meter in plaats van twee kabels van 3.5 of 4 meter.

Tips voor een beter signaal

Om een optimaal signaal uit de coax kabel te krijgen moet er een sterk signaal de kabel ingaan. Stuur je een zwak signaal de kabel in, dan krijg je door het kwaliteitsverlies een bijna onbruikbaar signaal uit de kabel. Stuur je een goed signaal de kabel in maar komt er door de kabellengte een zwakker signaal aan bij jouw apparatuur, dan kun je een versterker aan het begin van de kabel plaatsen. Heb je storingen, dan zullen deze niet verholpen kunnen worden door een versterker. Een versterker heeft als enige doel om een bepaald signaal te versterken en kan geen storingen oplossen. Een storend signaal kan met een versterker zelfs nog erger worden, juist omdat de versterker de kwaliteit van het signaal extra kracht bij zet. Ook is het belangrijk dat je geen knikken in de kabel hebt, want dat kan het signaal ook verstoren. Wordt het signaal zwakker na verloop van tijd dan is het verstandig de kabel te controleren om te zien of er ergens openingen of andere beschadigingen te zien zijn. Controleer ook de connectoren op beschadigingen en vervang indien nodig de connectoren en/of de kabel.

Aansluiten

Deze Goobay coax kabel wit 7.5 meter beschikt over een vrouwelijke en een mannelijke IEC stekker. De kabel is gemakkelijk aan te sluiten door de vrouwelijke connector in de aansluiting te stoppen waar het signaal binnen komt. De mannelijke connector stop je in het apparaat en is te herkennen aan de pin in het midden van de stekker. Zorg dat de stekker goed vast zit in het apparaat voor een optimaal signaaloverdracht. De kabel heeft een afscherming tot 70 dB en de buitenkant van de kabel is gemaakt van PVC. Wil je de kabel netjes wegwerken, dan kun je deze tegen een plint aan vastmaken of achter een plint leggen. Heb je die mogelijkheid niet, dan kun je overwegen om gebruik te maken van kabelgoten. Deze zijn in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar.

   
Meer over Goobay - 7.5 meter - Coax kabel (ProductID: 3065561526.4903)
 Lengte
7.5 meter
 Soort
Coax kabel
 Stekker type
Recht
 Afscherming
Enkelvoudig
 Merk
Goobay
 Kleur
Wit
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
IEC Female
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
70 dB
 Signaal
Analoog En Digitaal
 Impedantie
75 Ohm
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer goed "Bedankt voor de snelle levering. " 9,0
Uitstekend "Nooit geweten dat er zoveel verschil is tussen de kabels. Gelukkig wel snel de juiste gevonden." 9,5
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links