Home theater - 5 meter - Coax kabel

€ 10,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 116
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€10,99Aantal 2-9€10,72Aantal 10 en meer€10,33

Home Theater professionele coax kabel 5 meter

Voor het aansluiten van professionele apparatuur wil je vaak ook graag gebruikmaken van professionele kabels. Heb je een thuisbioscoop of een home theater, dan kun je daarvoor heel goed gebruikmaken van de Home Theater professionele coax kabel 5 meter. Met deze professionele coax kabel Home Theater kan het signaal dat nodig is voor het gebruik van de apparatuur krachtig over een afstand van 5 meter worden doorgegeven. Dit komt zeker van pas als de apparatuur die je wilt aansluiten niet direct in de buurt van de hoofdaansluiting voor het kabelsignaal staat. Om te zorgen dat de kwaliteit van het kabelsignaal goed blijft, beschikt de professionele coax kabel Home Theater over 2 ferrietkernen. Hiermee worden signalen van buitenaf afgeschermd. Ook de dubbelvoudige afscherming van deze professionele Home Theater coax kabel van 5meter verhindert storing.

Specificaties

De Home Theater professionele coax kabel 5 meter is aan beide zijden voorzien van een IEC stekker. Beide IEC stekkers zijn verguld. Hiermee wordt oxidatie van de stekkers voorkomen en kan deze professionele Home Theater coax kabel van 5 meter goed contact blijven maken met apparatuur waarop ze is aangesloten. Naast de dubbelvoudige afscherming beschikt de coax kabel Home Theater ook over twee ferrietkernen. De ferrietkernen zorgen ervoor dat externe signalen die gebruikmaken van dezelfde frequentie als het kabelsignaal geen invloed hebben op de kwaliteit van het signaal. De coax kabel is geschikt voor het aansluiten van apparatuur op een analoog en op een digitaal signaal. Ook kun je deze 5 meter lange coax kabel gebruiken op een retoursignaal. Hiermee is het mogelijk om interactieve televisie te kijken, internet te gebruiken en te bellen. Voor deze diensten moet het signaal niet alleen worden ontvangen maar ook kunnen worden verzonden.

Kwaliteit verbeteren

Als je gebruikmaakt van de professionele coax kabel 5 meter voor het aansluiten van professionele multimedia apparatuur, dan kan het zo zijn dat het binnenkomende signaal niet krachtig genoeg is. Om de kwaliteit van het kabelsignaal te verbeteren kun je dan gebruikmaken van een antenneversterker. Deze wordt aangesloten op de hoofdaansluiting en geeft het kabelsignaal door. Omdat er vaak meerdere uitgangen op een antenneversterker zitten is het ook mogelijk om meerdere apparaten aan te sluiten op een kabelaansluiting. Is het signaal wel goed en wil je meerdere apparaten aansluiten? Dan kun je ook gebruikmaken van een coax splitter. Hiermee wordt het bestaande signaal alleen verdeeld richting één of meerdere uitgangen. Als je wel problemen blijft houden met de kwaliteit van het kabelsignaal, dan is het aan te raden om contact op te nemen met de kabeldienstprovider.

Aansluiten van de coax kabel

Met de professionele Home Theater coax kabel van 5 meter kun je eenvoudig apparatuur aansluiten op de kabelaansluiting. De coax kabel is voorzien van twee IEC stekkers. Een vrouwelijke IEC stekker aan de ene zijde en een mannelijke IEC stekker aan de andere zijde. Voor het aansluiten van apparatuur kun je dan de stekkers van de professionele Home Theater coax kabel van 5 meter eenvoudig in de aansluiting en het desbetreffende apparaat steken. Als de aansluiting waarop het signaal binnenkomt of waar het signaal naar toe moet niet beschikt over een IEC ingang dan kun je gebruikmaken van een verloopstekker. Hiermee wordt het wel mogelijk om de IEC stekkers van de professionele Home Theater coax kabel van 5 meter aan te sluiten.

Specificaties
Meer over Home theater - 5 meter - Coax kabel (Productcode: 8866487140.4903)
 Lengte
5 meter
 Soort
Coax kabel
 Stekker type
Recht
 Afscherming
Dubbelvoudig
 Eigenschappen
Ferrietkernen, Verguld
 Merk
Home theater
 Kleur
Grijs
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
IEC Female
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
75 dB
 Signaal
Analoog En Digitaal
 Impedantie
75 Ohm
 Serie
Professioneel