Prijs Meest verkocht   Filteren
 
   

Goobay - 5 meter - Coax kabel

€ 3,50 (incl. 21% BTW)
Productcode: 8532489877.4903
Voorraad: 1090
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€3,50Aantal 2-9€3,41Aantal 10 en meer€3,29
Payment methods

Goobay coax kabel wit 5 meter

Het aansluiten van televisies, radio’s, interactieve ontvangers en kabelmodems gebeurt over het algemeen met een coax kabel. De meeste huishoudens in Nederland maken gebruik van de kabelaansluiting voor het afnemen van deze diensten. Het signaal dat binnenkomt is analoog en/of digitaal. Met het analoge signaal kun je radio en televisiezenders ontvangen terwijl je met het digitale signaal veel meer kunt. Zo is het mogelijk om met interactieve televisie programma’s terug te kijken of te pauzeren. Ook kun je met een kabelmodem internetten en bellen. Vanwege het retoursignaal dat op de kabel beschikbaar is, is het mogelijk om data te verzenden en te ontvangen. Omdat de hoofdaansluiting van de kabel niet altijd op de plek zit waar je een televisie of modem wilt aansluiten kun je wel een lange coax kabel gebruiken. Voor het aansluiten van één van deze apparaten over een langere afstand kun je gebruikmaken van de Goobay coax kabel wit 5 meter.

Specificaties

Om het binnenkomende kabelsignaal zo goed mogelijk te kunnen versturen en voor het behoud van de kwaliteit is de 5 meter witte coax kabel Goobay voorzien van een koperen kern. Met een enkelvoudige bescherming en een mantel die gemaakt is van PVC kan het signaal met behoud van kwaliteit over een afstand van 5 meter worden doorgegeven. Aan beide uiteinden is de coax kabel van Goobay voorzien van een IEC stekker. Dit zijn de standaard stekkers die gebruikt worden voor het aansluiten van een coax kabel. Het is hierbij niet nodig om de stekkers in de aansluitingen vast te schroeven. Aan de ene kant van de Goobay coax kabel wit 5 meter zit een mannelijke IEC stekker gemonteerd en aan het andere uiteinde een vrouwelijke IEC stekker. Deze coax kabel van Goobay kan goed gebruikt worden voor een analoog of een digitaal signaal.

Gebruik van de coax kabel

Voor het aansluiten en gebruiken van de 5 meter witte coax kabel Goobay heb je geen technische kennis nodig. Als het apparaat dat je wilt aansluiten, zoals een televisie bijvoorbeeld, beschikt over een IEC aansluiting dan kun je deze met de 5 meter lange coax kabel van Goobay eenvoudig aansluiten. Je hoeft hiervoor alleen de stekker in de aansluitingen te steken. Als het signaal niet krachtig genoeg is om te worden doorgegeven dan zal je in dat geval geen beeld krijgen op de televisie. Dit kan meerdere oorzaken hebben zoals een zwak signaal dat binnenkomt op de hoofdaansluiting. Door gebruik te maken van een antenne versterker die wordt aangesloten op de hoofdaansluiting kan het signaal dan wel weer goed worden doorgegeven. Ook is het met een antenne versterker vaak mogelijk om meerdere apparaten zoals een televisie, radio, interactieve ontvanger of kabelmodem voor internet en telefonie aan te sluiten. Blijft het signaal nog steeds slecht, neem dan contact op met de kabel provider die je wellicht kan verder helpen omdat de interne bekabeling wel klopt.

Overige informatie

De 5 meter lange coax kabel van Goobay is niet alleen geschikt voor analoog en digitaal signaal maar kan ook gebruikt worden voor een retoursignaal. Een retoursignaal kan data ontvangen en verzenden. Voor het gebruik van interactieve televisie of een kabelmodem is een retoursignaal noodzakelijk. Dit zorgt ervoor dat je televisie kunt kijken, programma’s kunt pauzeren en terugspoelen. Voor het internet is een retoursignaal nodig zodat je data kunt ontvangen en ook data kunt verzenden. Hetzelfde geldt voor de telefonie via een kabelmodem. Zonder retoursignaal zou het niet mogelijk zijn om naar buiten te kunnen bellen. Let bij het aanschaffen van de coax kabel en apparatuur zoals een antenne versterker op de aansluitingen van de producten. Voor het gebruik van de coax kabel van Goobay moeten de andere aansluitingen ook over IEC aansluitingen beschikken.

   
Meer over Goobay - 5 meter - Coax kabel (ProductID: 8532489877.4903)
 Lengte
5 meter
 Soort
Coax kabel
 Stekker type
Recht
 Afscherming
Enkelvoudig
 Merk
Goobay
 Kleur
Wit
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
IEC Female
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
70 dB
 Signaal
Analoog En Digitaal
 Impedantie
75 Ohm
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer goed "Bedankt voor de snelle levering. " 9,0
Uitstekend "Nooit geweten dat er zoveel verschil is tussen de kabels. Gelukkig wel snel de juiste gevonden." 9,5
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links