Prijs Meest verkocht   Filteren
 
   

Goobay - 5 meter - Coax kabel

€ 3,95 (incl. 21% BTW)
Productcode: 8444897782.4903
Voorraad: 2319
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Payment methods

Goobay coax kabel wit 5 meter met ferrietkern

De Goobay coax kabel wit 5 meter met ferrietkern en IEC stekkers op de uiteindes is de perfecte aankoop voor mensen die een kabel nodig hebben om hun televisie van een analoog of digitaal signaal te voorzien. De lengte van 5 meter is geschikt voor situaties waarin de televisie een aantal meters van het aansluitpunt is verwijderd waar het signaal van de kabelprovider de woning binnenkomt. Het aantal meters kan ook net genoeg zijn om een coax kabel naar een kamer op de bovenverdieping te leggen. Deze bewuste kabel van het vertrouwde merk Goobay is bovendien uitgerust met extra specificaties, zoals ferrietkernen en dubbelvoudige afscherming om storingen op het televisiesignaal te voorkomen. Daarbij is het product ook nog eens zeer gunstig geprijsd en dat alles maakt het in veel standaard situaties de perfecte aankoop voor een groot deel van de gebruikers.

Kabellengte 5 meter

De coax kabel met ferrietkernen Goobay heeft een lengte van 5 meter. In veel woningen is dit voldoende om de hele breedte van de woonkamer af te leggen. Indien je ervoor hebt gekozen om de televisie op een plek te zetten die een aantal meters verwijderd is van het abonnee overnamepunt in de woning dan heb je een coax kabel nodig waarmee deze afstand overbrugd kan worden. 5 meter zal in de meeste gevallen ruim voldoende zijn. Het is echter belangrijk dat je voor het plaatsen van een bestelling op onze website goed nameet hoeveel meters exact afgelegd moeten worden om de aansluiting op de achterkant van je televisie te bereiken. Houd bij het meten ook rekening ermee dat je de kabel netjes langs de muur laat lopen en ook wilt wegwerken achter een plint.

Ferrietkern op uiteindes

Als je de productafbeelding van de Goobay coax kabel wit 5 meter met ferrietkern hierboven bekijkt, dan zie je een verdikking op de kabel net voor het uiteinde waarop de IEC stekker is gemonteerd. Dit is een ferrietkern. Het is een magneet gemaakt van keramische materialen die bedoeld is om storingen op signalen met hoge frequenties te voorkomen. Het is een extra eigenschap die niet alle coax kabels hebben. Bij het gebruik van een coax kabel om het signaal van de kabeltelevisieprovider over te brengen naar een ontvangend apparaat, is het altijd gewenst om zo min mogelijk last van storingen te hebben. Je wilt immers niet voor een duur abonnement betalen en vervolgens niet in staat zijn om van de beste beeldkwaliteit te kunnen genieten. Het is aan te raden coax kabels te kopen met specificaties die de kans op storingen verminderen, zoals hier de ferrietkernen.

Dubbelvoudige afscherming

De ferrietkern is niet de enige eigenschap van de witte Goobay coax kabel met een lengte van 5 meter, die zorgt voor een storingsvrij kabeltelevisiesignaal. Deze specifieke kabel is namelijk ook voorzien van een dubbelvoudige afscherming. Dit betekent dat een extra dikke laag isolatiemateriaal om de coaxiale kabels zit. De dubbele laag zorgt ervoor dat de afscherming tot 80 dB bedraagt en daarmee hoger is dan standaard. Je hebt daardoor meer zekerheid dat hoge frequentiesignalen in de woning niet het signaal kunnen bereiken dat door de koperen aders van de coax kabel loopt. Onder andere de signalen van het 4G mobiele netwerk kunnen een storingsfactor vormen. Het 4G netwerk maakt namelijk van dezelfde hoge frequentiesignalen gebruik als de kabel-tv provider. De dubbelvoudige afscherming van de Goobay coax kabel wit 5 meter met ferrietkern is daarom handig.

   
Meer over Goobay - 5 meter - Coax kabel (ProductID: 8444897782.4903)
 Lengte
5 meter
 Soort
Coax kabel
 Stekker type
Recht
 Afscherming
Dubbelvoudig
 Merk
Goobay
 Kleur
Wit
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
IEC Female
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
80 dB
 Signaal
Analoog En Digitaal
 Impedantie
75 Ohm
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer goed "Bedankt voor de snelle levering. " 9,0
Uitstekend "Nooit geweten dat er zoveel verschil is tussen de kabels. Gelukkig wel snel de juiste gevonden." 9,5
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links