Prijs Meest verkocht   Filteren
 
   

Goobay - 5 meter - Coax kabel

€ 9,95 (incl. 21% BTW)
Productcode: 8277327951.4903
Voorraad: 712
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€9,95Aantal 2-9€9,70Aantal 10 en meer€9,35
Payment methods

Goobay coax kabel wit 5 meter viervoudige afscherming

De meeste woningen beschikken over een kabelaansluiting voor televisie, internet en telefonie. Voor het aansluiten van deze diensten op de kabel maak je gebruik van een coax kabel. Waar tegenwoordig voornamelijk gebruik wordt gemaakt van een digitaal signaal was het voorheen alleen mogelijk om een analoog signaal te verzenden. Met het digitale signaal dat over de kabel wordt doorgegeven is veel meer mogelijk. Zo kun je data verzenden en ontvangen met een kabelmodem, bellen en gebeld worden of televisie kijken en pauzeren met een interactieve ontvanger. Een geschikte kabel die je hiervoor kunt gebruiken is de Goobay coax kabel wit 5 meter viervoudige afscherming. Deze coax kabel van Goobay beschikt over ferrietkernen ter bescherming van het signaal en kan eenvoudig worden aangesloten met de IEC stekkers die aan de beide uiteinden bevestigd zijn.

Specificaties

De coax kabel met ferrietkernen Goobay beschikt over een IEC male aansluiting en een IEC female aansluiting aan de uiteinden van de kabel. Hiermee kun je een televisie, interactieve ontvanger, kabelmodem voor telefonie en internet of een radio aansluiten op de kabelaansluiting die de woning binnenkomt. De kern van de coax kabel is gemaakt van koper die is beschermd met verschillende lagen om de kwaliteit van het signaal te behouden. Hiervoor wordt ook gebruikgemaakt van twee ferrietkernen die voor de IEC stekkers zijn gemonteerd. Met de ferrietkernen wordt externe straling van buitenaf tegengehouden zodat deze geen invloed hebben op de kwaliteit van het signaal. Vanwege de lengte van 5 meter is dit zeer belangrijk. De Goobay coax kabel wit 5 meter viervoudige afscherming is geschikt voor zowel een digitaal als een analoog signaal. Dit betekent dat er ook gebruik kan worden gemaakt van een retoursignaal voor internet, telefonie en interactieve televisie.

Bescherming van het signaal

Het signaal dat over de kabel de woning binnenkomt, maakt gebruik van een bepaalde frequentie. Net als veel andere signalen kan er door invloed van buitenaf ook storing op het kabelsignaal ontstaan. Het 4 G netwerk dat gebruikt wordt voor mobiele telefonie kan invloed hebben op de kwaliteit van het signaal. Om het signaal van de kabel goed te beschermen beschikt de coax kabel met ferrietkernen Goobay over een viervoudige bescherming. De koperen kern is daarmee zoveel mogelijk afgeschermd van invloeden van buitenaf. Ook de ferrietkernen spelen hierbij een grote rol. Door de samenstelling van de kabel wordt er gezorgd voor een lage demping dat inhoudt dat de kwaliteit van het signaal gewaarborgd kan worden.

Het signaal verbeteren

Ondanks de goede kwaliteit en bescherming die de 5 meter lange coax kabel van Goobay biedt, is het toch mogelijk dat het signaal niet goed over wordt gebracht. Dit kan meerdere oorzaken hebben zoals een zwak signaal of een aansluiting die niet helemaal deugt. Om ervoor te zorgen dat het kabel signaal toch goed wordt, kun je daarom gebruikmaken van een antenne versterker. Met een antenne versterker wordt het binnenkomende signaal op de kabel versterkt en goed doorgegeven. Je sluit de versterker aan op de hoofdaansluiting en kunt vervolgens meerdere coax kabels aansluiten op de versterker. Deze werkt dus ook als een splitter waarmee je een interactieve televisie, kabelmodem voor internet en telefonie en radio tegelijkertijd aansluit.

Handig om te weten

Voor het gebruik van de 5 meter coax kabel van Goobay hoef je niet technisch onderlegd te zijn. Het is belangrijk dat de apparaten en de aansluiting waarop je de coax kabel wilt gebruiken voorzien zijn van een mannelijke en een vrouwelijke IEC aansluiting. Dan is het alleen een kwestie van de stekkers inpluggen waarna je direct gebruik kunt maken van het kabelsignaal. Twijfel je of het signaal dat binnenkomt wel goed genoeg is en beschik je niet over een antenne versterker? Neem dan eerst contact op met de provider die de kabeldiensten aanbiedt. Daar kan vaak gekeken worden of het signaal ook goed de woning binnenkomt.

   
Meer over Goobay - 5 meter - Coax kabel (ProductID: 8277327951.4903)
 Lengte
5 meter
 Soort
Coax kabel
 Stekker type
Recht
 Afscherming
Viervoudig
 Merk
Goobay
 Kleur
Wit
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
IEC Female
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
120 dB
 Signaal
Analoog En Digitaal
 Impedantie
75 Ohm
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer goed "Bedankt voor de snelle levering. " 9,0
Uitstekend "Nooit geweten dat er zoveel verschil is tussen de kabels. Gelukkig wel snel de juiste gevonden." 9,5
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links