Prijs Meest verkocht   Filteren
 
   

Goobay - 5 meter - Coax kabel

€ 9,95 (incl. 21% BTW)
Productcode: 8277293630.4903
Voorraad: 296
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€9,95Aantal 2-9€9,70Aantal 10 en meer€9,35
Payment methods

Goobay haakse coax kabel wit 5 meter

Coax kabels worden niet alleen gebruikt om een tv aan te sluiten, maar ook een radio, kabelmodem en andere multimedia. Deze 5 meter lange coax kabel is ideaal wanneer de wandcontactdoos - waar het signaal binnenkomt - niet vlak naast de televisie zit, of wanneer je een kabel naar een andere ruimte moet leggen. Goobay staat erom bekend goedkope kabels te maken die toch uitstekende afscherming tegen storende signalen bieden. Zo heeft deze kabel maar liefst een viervoudige afscherming. Voor een uitstekende prijs krijg je een goede coax kabel waarmee je verschillende andere multimedia apparaten kunt.

Specificaties

De afscherming van een kabel wordt uitgedrukt in decibel, waarbij een hoger cijfer beter is. Deze kabel heeft een afscherming van 80 dB, zeker voor de prijs van de kabel is dit een prima afscherming. De kabel heeft een diameter van 0.53 centimeter en is geschikt voor digitale en analoge signalen. Vooral bij kabels boven de 10 meter lengte is de diameter en de afscherming van belang, omdat je dan meer last hebt van kwaliteitsverlies. De Goobay haakse coax kabel wit 5 meter is voorzien van een mannelijke en een vrouwelijke IEC-connector. Omdat je coax kabels kunt verlengen door de connectoren aan elkaar vast te maken, maar doordat het signaal door meerdere connectoren gaat wordt het signaal wel zwakker. Het is slim om een zwak signaal te voorkomen door een lange kabel te nemen in plaats van meerdere kabels aan elkaar te koppelen.

Waarom haakse connectoren?

Allereerst staat een coax kabel met haakse connector een stuk netter doordat de kabel recht naar onderen loopt. Bij een rechte connector heb je veel ruimte aan de achterkant van een apparaat nodig, terwijl je deze ruimte soms niet hebt. Denk bijvoorbeeld aan een tv die je aan de muur ophangt, een rechte coax kabel moet je dan helemaal verbuigen om hem in de tv te laten passen. Ook wanneer je een recorder of decoder hebt die dicht tegen de binnenkant van een kast aan staat, is de beperkte ruimte die een haakse kabel inneemt ideaal. De kabel zelf wordt niet beter of slechter van een haakse kabel, dus voor het signaal maakt het geen verschil.

Meerdere apparaten aansluiten

Het signaal komt meestal de woning binnen via een enkele aansluitpunt, maar tegenwoordig is het normaal om in meerdere ruimtes televisie te kunnen kijken. Je kunt het signaal met een coax splitter opdelen, waarbij je een enkele poort omzet naar twee of zelfs meer poorten. Door het signaal op te delen wordt het signaal wel zwakker, daarom is het beter om een versterker te nemen die ook gelijk het signaal opsplitst in het gewenste aantal aansluitingen. Zo komt er door elke kabel die op de splitter/versterker zit aangesloten een veel sterker signaal. Ook met een versterker heeft de lengte van de kabel invloed op het signaal, maar doordat het signaal nu sterk is ondanks de lengte van de kabel merk je hier op de televisie vrijwel niets van.

   
Meer over Goobay - 5 meter - Coax kabel (ProductID: 8277293630.4903)
 Lengte
5 meter
 Soort
Coax kabel
 Stekker type
Haaks
 Afscherming
Enkelvoudig
 Eigenschappen
Haakse Stekkers
 Merk
Goobay
 Kleur
Wit
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
IEC Female
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
80 dB
 Signaal
Analoog En Digitaal
 Impedantie
120 Ohm
 Kabeldiameter
5.3 mm
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer goed "Bedankt voor de snelle levering. " 9,0
Uitstekend "Nooit geweten dat er zoveel verschil is tussen de kabels. Gelukkig wel snel de juiste gevonden." 9,5
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links