Prijs Meest verkocht   Filteren
 
   

Goobay - 5 meter - Coax kabel

€ 3,95 (incl. 21% BTW)
Productcode: 3065669392.4903
Voorraad: 36
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€3,95Aantal 2-9€3,85Aantal 10 en meer€3,71
Payment methods

Goobay haakse coax kabel zwart 5 meter

Je wilt een coax kabel aansluiten op de nieuwe televisie die je gekocht hebt en aan de muur hebt hangen, maar de stekker steekt uit. De meeste coax kabels maken gebruik van stekkers die in het verlengde van de kabel gemonteerd zijn. Met de Goobay haakse coax kabel zwart 5 meter kan jouw probleem worden opgelost. Deze coax kabel is namelijk voorzien van haakse IEC stekkers. Als je de coax kabel aansluit dan steken de stekkers niet uit, maar maakt de kabel direct een bocht onder een haakse hoek. De stekker die je in de televisie wilt gebruiken voor het aansluiten op de kabel kan dan direct worden weggeleid. Met een lengte van 5 meter is het met de coax kabel met haakse connector van Goobay ook nog eens zeer eenvoudig om apparaten aan te sluiten die zich verder van de aansluiting voor de kabel bevinden. Deze lengte is voor veel situaties voldoende.

Specificaties

Omdat de coax kabel een lengte van 5 meter heeft, moet er wel voor worden gezorgd dat het signaal dat wordt doorgegeven geen kwaliteit verliest. Hier wordt voor gezorgd door de enkelvoudige afscherming. Deze zit om de koperen kern heen die het signaal doorgeeft. Om het geheel af te schermen tegen fysieke invloeden zit er om de kabel een mantel van PVC. Door de afscherming zijn externe signalen die gebruikmaken van dezelfde frequentie als het kabelsignaal afgeschermd tot 70 dB. Het signaal dat een woning binnenkomt is meestal analoog en digitaal. De Goobay haakse coax kabel zwart 5 meter is geschikt voor gebruik op beide signalen. Met het analoge signaal is het alleen mogelijk om televisie te kijken of radio te luisteren. Het digitale signaal maakt het mogelijk om gebruik te maken van internet, vaste telefonie en televisie te kijken met een digitale of interactieve ontvanger.

Haakse connectoren

De coax kabel met haakse connector is aan beide zijden voorzien van een standaard IEC stekker. Deze stekkers zijn de standaard op het gebied van aansluitingen voor coax kabels. De connectoren zijn haaks zodat ze eenvoudig gebruikt kunnen worden voor het aansluiten van apparaten die weinig ruimte hebben voor een uitstekende stekker. Om ervoor te zorgen dat de coax kabel van Goobay ook gebruikt kan worden, is de ene IEC stekker een male stekker die gebruikt kan worden op de aansluiting van apparaten. De andere stekker is een female IEC aansluiting. Hiermee kan de coax kabel worden aangesloten op de wandcontactdoos waar het kabel signaal binnenkomt. Meerdere apparaten aansluiten op één signaal, dat kan op verschillende manieren.

Meerdere apparaten aansluiten

Het signaal dat de woning binnenkomt over de kabel, beschikt vaak over 1 IEC aansluiting voor televisie en 1 IEC aansluiting voor radio. Hiermee worden de analoge aansluitingen bedoeld. Voor het digitale signaal - dat tegenwoordig steeds meer wordt gebruikt - wordt een IEC aansluiting in stelling gebracht. Omdat je in veel gevallen gebruik wilt maken van een kabelmodem voor internet en telefonie en daarnaast ook een televisie wilt aansluiten, heb je meerdere aansluitingen nodig. Dit kan worden gerealiseerd op twee manieren. Met een coax splitter kan de kabel worden gesplitst naar meerdere uitgangen. Als je gebruikmaakt van de 5 meter lange coax kabel van Goobay dan is de kans echter wel groot dat de kwaliteit van het kabel signaal hieronder te lijden heeft. Daarom is het aan te raden om bij langere coax kabels gebruik te maken van een coax antenne versterker. Hiermee wordt het binnenkomende signaal versterkt en doorgegeven naar meerdere uitgangen waarop een modem, televisie en radio aangesloten kunnen worden.

   
Meer over Goobay - 5 meter - Coax kabel (ProductID: 3065669392.4903)
 Lengte
5 meter
 Soort
Coax kabel
 Stekker type
Haaks
 Afscherming
Enkelvoudig
 Merk
Goobay
 Kleur
Zwart
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
IEC Female
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
70 dB
 Signaal
Analoog En Digitaal
 Impedantie
75 Ohm
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer goed "Bedankt voor de snelle levering. " 9,0
Uitstekend "Nooit geweten dat er zoveel verschil is tussen de kabels. Gelukkig wel snel de juiste gevonden." 9,5
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links