Prijs Meest verkocht   Filteren
 
   

Goobay - 5 meter - Coax kabel

€ 3,50 (incl. 21% BTW)
Productcode: 2571089073.4903
Voorraad: 989
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€3,50Aantal 2-9€3,41Aantal 10 en meer€3,29
Payment methods

Goobay coax kabel zwart 5 meter

Waar er tegenwoordig vooral gebruik wordt gemaakt van een digitaal signaal werd er vroeger alleen gebruik gemaakt van de analoge kabel. Hiermee werd het televisiesignaal verzonden en was het mogelijk om televisie te kijken. Tegenwoordig is er met het digitale signaal dat over de kabel jouw huis binnenkomt veel meer mogelijk. Televisie terugkijken of opnemen met behulp van een interactieve ontvanger bijvoorbeeld of bellen en internetten via een kabelmodem. Je hebt niet altijd alle apparatuur die je wilt aansluiten in de buurt van de hoofdaansluiting staan. Dan is het wel zo handig om een extra lange coax kabel te hebben. Hiervoor is de Goobay coax kabel zwart 5 meter uiterst geschikt. Met deze lange coax kabel kun je jouw apparatuur zo opstellen als jij dat wilt en is het mogelijk om zowel digitaal als analoog signaal door te geven.

Specificaties

De Goobay coax kabel zwart 5 meter is voorzien van een koperen kern om het signaal mee door te zenden. De afscherming van de coax kabel is enkelvoudig en de mantel is gemaakt van PVC. Voor het aansluiten van de coax kabel van Goobay wordt er gebruikgemaakt van een male IEC stekker aan de ene kant van de kabel en een female IEC stekker aan de andere kant. Hiermee kun je eenvoudig een apparaat aansluiten op de kabelaansluiting in jouw woning. Door de afscherming tot 70 dB en een impedantie (weerstand) van 75 Ohm zul je met deze kabel niet snel last hebben van storingen of haperingen als je televisie kijkt.

Aansluiten en toebehoren

De 5 meter coax kabel Goobay is een eenvoudige coax kabel die simpel aangesloten kan worden. Vanwege de lengte van 5 meter kun je gemakkelijk een apparaat aansluiten over een grote afstand. Hiervoor plug je de coax kabel in de hoofdaansluiting voor de kabel en aan de andere kant in het apparaat dat je wilt aansluiten. Vanwege de lengte van de kabel bestaat de mogelijkheid dat het signaal niet krachtig genoeg kan worden doorgegeven. Als het binnenkomende signaal niet sterk genoeg is dan kan dit problemen veroorzaken. Daarom is het mogelijk om gebruik te maken van een antenne versterker. Een antenne versterker is een kastjes dat vlakbij de hoofdaansluiting wordt opgehangen. Het binnenkomende signaal van de hoofdaansluiting wordt met dit apparaat versterkt en heeft vaan de mogelijkheid om 4 apparaten aan te sluiten, zodat je bijvoorbeeld meerdere televisie kunt verbinden met een coax kabel van Goobay.

Handig om te weten

Het voordeel van deze 5 meter lange coax kabel van Goobay is dat hij direct klaar is voor gebruik. Het enige dat je hoeft te doen is de kabel aan te sluiten op de wandcontactdoos en het apparaat waarvoor je hem gebruikt. De coax kabel is sowieso geschikt voor het aansluiten van analoge televisie en radio. Ook is het mogelijk om digitale televisie, digitale radio, internet, telefonie en een schotelantenne aan te sluiten met deze kabel. Vanwege de enkelvoudige bescherming en de lengte van 5 meter is het echter aan te raden om deze kabel niet te gebruiken voor het aansluiten van een kabelmodem voor internet en telefonie. Een kabelmodem moet meestal zo dicht mogelijk bij de hoofdaansluiting worden geïnstalleerd. De coax kabel van Goobay is wel geschikt voor een retoursignaal. Dit betekent dat het signaal wordt ontvangen en kan worden verstuurd via de kabel. Door deze functie is het mogelijk interactieve televisie te kijken.

   
Meer over Goobay - 5 meter - Coax kabel (ProductID: 2571089073.4903)
 Lengte
5 meter
 Soort
Coax kabel
 Stekker type
Recht
 Afscherming
Enkelvoudig
 Merk
Goobay
 Kleur
Zwart
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
IEC Female
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
70 dB
 Signaal
Analoog En Digitaal
 Impedantie
75 Ohm
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer goed "Bedankt voor de snelle levering. " 9,0
Uitstekend "Nooit geweten dat er zoveel verschil is tussen de kabels. Gelukkig wel snel de juiste gevonden." 9,5
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links