Delock - 5 meter - Coax kabel

€ 15,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 47
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€15,99Aantal 2-9€15,59Aantal 10 en meer€15,03

Delock Casual Series vergulde coax kabel zwart 5 meter

Met de Delock Casual Series vergulde coax kabel zwart 5 meter kun je televisie-, internet- en telefoonsignalen gemakkelijk transporteren zonder dat er kwaliteitsverlies optreedt. Met vergulde aansluitingen, een dubbele afscherming en een koperen ader is dit product van prima specificaties voorzien. Door de ruime lengte kun je hem gebruiken voor het overbruggen van relatief lange afstanden. Hierdoor kun je ook een aansluiting realiseren als de wandcontactdoos verder verwijderd zit.

IEC-connectoren

Coaxkabels kunnen over F- of IEC-connectoren beschikken. Een F-connector wordt vaak gebruikt voor het verbinden van een satelliet met een decoder. Deze geleider heeft niet zo’n type aansluiting, maar beschikt over een IEC verbindingsstuk. De ene kant is er een mannelijke plug en de andere kant een vrouwelijke. De beide pluggen zijn verguld. Dit houdt in dat er een dun laagje goud over het metaal is gelegd. Door te kiezen voor deze materiaalsoort krijgt oxidatie geen kans en wordt het kwaliteitsverlies zo veel mogelijk beperkt. Bij het verbindingsstuk is de kans op ruis in het signaal het grootst. Daarom is het belangrijk dat er bij dit gedeelte geen concessies worden gedaan op materiaal. Deze beschikt aan beide zijdes over een rechte stekker.

Afscherming

De Delock Casual Series vergulde coax kabel zwart 5 meter beschikt over een dubbele afscherming. Dit houdt in dat de constructie zodanig is dat er twee inwendige voorzieningen zijn waarmee interventie op het signaal tegengegaan wordt. Het signaal kan worden afgeschermd tot maximaal 85dB; een waarde die aangeeft dat dit product geschikt is voor ruimten waarbij het aantal storende invloeden beperkt is. Zijn deze wel ruim voorhanden, bijvoorbeeld door de nabijheid van een Wifi modem, dan is het raadzaam een uitvoering te kiezen met een afscherming van 110 dB of meer.

Digitaal en analoog

Deze coax kabel Delock 5 meter kan zowel digitale als analoge signalen verwerken en transporteren. Dat is handig wanneer je digitale en interactieve televisie wilt kijken. Niet alle coaxkabels zijn in staat om signalen twee kanten op te versturen. Dat wil zeggen; van het kabelbedrijf naar jou en andersom. Dit heb je wel nodig om interactieve tv wilt kijken. Het is anders bijvoorbeeld niet mogelijk om een televisie-uitzending te pauzeren. Qua vorm van de aansluiting zit er geen verschil in tussen. Doordat de ader van koper is, kan het digitale signaal ook beter worden getransporteerd. Als je digitaal geluid wilt verzenden, bijvoorbeeld via een home theater set, is dit artikel ook aan te raden.

Specificaties
Meer over Delock - 5 meter - Coax kabel (Productcode: 9006909060.4903)
 Lengte
5 meter
 Soort
Coax kabel
 Stekker type
Recht
 Afscherming
Dubbelvoudig
 Merk
Delock
 Kleur
Zwart
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
IEC Female
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
85 dB
 Signaal
Analoog En Digitaal
 Impedantie
75 Ohm
 Serie
Casual Series