Technetix haakse coax kabel 3 meter

Een coaxkabel, ook wel een coaxiale kabel, wordt meestal gebruikt voor kabeltelevisie, van de wandaansluiting naar de antenne-aansluiting op de tv, recorder of decoder. Er bestaan meerdere soorten coaxiale kabels, zoals tulpkabels en scartkabels. Echter hebben al deze kabels andere connectoren. Op een coaxkabel voor tv zit meestal een IEC-connector, zo ook bij deze Technetix haakse coax kabel 3 meter. Naast het aansluiten van televisie, kun je met deze kabel gebruikmaken van accessoires als coax splitters, antenneversterkers en wandcontactdozen. Technetix is een professioneel merk gespecialiseerd in bekabeling, zo ook hoge kwaliteit coaxkabels.

Ziggo geschikt

Dankzij de hoge kwaliteit kabels die Technetix fabriceert, heeft deze coaxkabel het Ziggo keurmerk verdiend. Dat betekent dat deze door Ziggo is erkend als perfect geschikt voor het Ziggo netwerk. De producten worden gekozen uit een speciale selectie Kabelkeur gecertificeerde producten. Kabels zonder deze kenmerken kunnen uiteraard ook prima geschikt zijn voor je opstelling, maar het keurmerk is door Ziggo in het leven geroepen om producten van topkwaliteit snel herkenbaar te maken. De hoge kwaliteit van deze Technetix haakse coax kabel 3 meter is dan ook terug te zien in de viervoudige afscherming tegen allerlei bronnen die storing kunnen veroorzaken.

Specificaties

Een coaxkabel heeft twee geleiders, die op zo’n manier samenvallen dat de elektrische en magnetische velden elkaar buiten de kabel vrijwel opheffen. Daarom lekken er vrij weinig storingssignalen naar binnen of naar buiten. Echter, hoe langer de kabel, hoe meer ruimte er is voor verstoring en uiteindelijk kan ook het beeld van de televisie verstoord raken. Deze Technetix coaxkabel heeft viervoudige afscherming, om zoveel mogelijk ruis te voorkomen. Zo heeft de kabel afscherming tegen 4G- en LTE signalen, wat de standaarden zijn voor draadloze netwerken. Tegenwoordig zijn er genoeg mobiele telefoons in gebruik, of tablets met een telefoonnetwerk. Dankzij het frequentiebereik van maximaal 2400 MHz, is deze kabel ook prima geschikt voor Ultra HD 4k.

De juiste aansluiting

Het aansluiten van een coaxkabel is eenvoudig; ze werken immers plug & play. Op de connectors van deze kabel tref je gekleurde ringen aan, volgens de nieuwe standaard binnen Ziggo. Er zijn drie kleuren mogelijk: Groen is IEC female, blauw is IEC male en rood is F-male. Die laatste zit echter niet op deze kabel. Heb je liever geen gekleurde ringen op de aansluitingen, dan kun je deze verwijderen. Deze kabel heeft handige haakse stekkers. Heb je een televisie waar je de kabel achter moet wegwerken met maar weinig ruimte, dan is zo’n haakse connector een handige oplossing. Bovendien werkt het niet bevorderlijk voor de kabel om hem in scherpe hoeken te duwen, dus op de juiste plek een haakse connector gebruiken, verlengt de levensduur van de kabel.

  
Meer over de Technetix - 3 meter - Coax kabel (ProductID: 5801916020.4903)
 Lengte
3 meter
 Soort
Coax kabel
 Stekker type
Haaks
 Afscherming
Viervoudig
 Eigenschappen
Afscherming Tegen 4G, Haakse Stekkers
 Merk
Technetix
 Kleur
Wit
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
IEC Female
 Gecertificeerd
Ziggo geschikt, Kabel Keur
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links