Home theater - 3 meter - Coax kabel

€ 8,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 9
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€8,99Aantal 2-9€8,77Aantal 10 en meer€8,45
Payment methods

Home Theater professionele coax kabel 3 meter

Voor het aansluiten van een home theater set heb je verschillende soorten kabels nodig. Zo moet je bijvoorbeeld de speakers van de set met een tulp of digitaal coaxiale kabel van geluid voorzien. Het begint echter met een coax kabel die ervoor zorgt dat er überhaupt beelden op de televisie weergegeven kunnen worden. De Home Theater professionele coax kabel 3 meter kan hiervoor gebruikt worden. Mensen die de beslissing hebben genomen om te investeren in apparatuur die het beste beeld en geluid kunnen verzorgen, hechten ongetwijfeld veel waarde aan kwaliteit. Zij willen daarom voor elke aansluiting de beste kabels gebruiken. Deze coax kabel van het merk Home Theater brengt het signaal van de provider zo sterk en zuiver mogelijk over.

Zuiver signaal zonder storingen

Om een zo zuiver mogelijke overdracht van een coaxiaal signaal te garanderen kan een kabel worden uitgerust met verschillende eigenschappen die dit kunnen verzekeren. Voor de Home Theater professionele coax kabel 3 meter kan je deze specificaties allemaal afvinken. Zo is de kabel bijvoorbeeld voorzien van een dubbelvoudige afscherming. Hierdoor kunnen externe factoren, zoals de signalen van een 4G netwerk, niet voor storingen zorgen. De afscherming blokkeert hoog frequentiesignalen tot 75 dB. Ook de ferrietkernen die voor de stekkers op de kabel zijn gemonteerd leveren een bijdrage in het blokkeren van deze mogelijke storingsfactoren. Een andere eigenschap die zal zorgen voor een zuiver signaal zonder storingen zijn de vergulde connectoren. De goudkleurige rechte stekkers geven de beste verbinding met het aansluitpunt wanneer deze zijn ingeplugd.

Professionele coax kabel

Als de beeld- en geluidskwaliteit bij het televisiekijken belangrijk voor je is, dan moet je geen genoegen nemen met een goedkope coax kabel waarbij je nog maar af moet wachten of deze de capaciteit heeft om de beelden zo mooi mogelijk over te brengen. Je bent in dat geval beter af met de veilige keuze voor een professionele coax kabel Home Theater. Dit is een professioneel model kabel die iets duurder is dan de standaard modellen, maar in onze webshop nog altijd scherp geprijsd. De beste materialen zijn gebruikt bij de vervaardiging van de coax kabel. Bovendien is het product, zoals je in de specificaties kunt lezen, van allerlei extra eigenschappen voorzien om storingen te voorkomen. Kies voor een kabel die de professionals ook gebruiken en geniet van de kwaliteit.

Niet alleen voor home theater sets

De naam Home Theater professionele coax kabel 3 meter doet vermoeden dat deze coax kabel speciaal voor het aansluiten van een home theater set bedoeld is. Hier kan de kabel wel voor gebruikt worden, maar in dit geval is Home Theater de merknaam. Je kunt de coax kabel dus ook prima gebruiken voor het verbinden van het aansluitpunt waarop het signaal voor kabeltelevisie binnenkomt met het coax aansluitpunt op je televisietoestel. De lengte van 3 meter is genoeg om deze taak in de meeste woningen te vervullen. Op de uiteindes van de kabel zitten rechte stekkers gemonteerd die verguld zijn. Een gemakkelijke aansluiting met een goede connectie dus.

Specificaties
Meer over Home theater - 3 meter - Coax kabel (Productcode: 9357145059.4903)
 Lengte
3 meter
 Soort
Coax kabel
 Stekker type
Recht
 Afscherming
Dubbelvoudig
 Eigenschappen
Ferrietkernen, Verguld
 Merk
Home theater
 Kleur
Grijs
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
IEC Female
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
75 dB
 Signaal
Analoog En Digitaal
 Impedantie
75 Ohm
 Serie
Professioneel
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links