Prijs Meest verkocht   Filteren
 
   

Goobay - 3 meter - Coax kabel

€ 3,25 (incl. 21% BTW)
Productcode: 8444883073.4903
Voorraad: 41
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Payment methods

Goobay coax kabel zwart 3 meter met ferrietkern

Indien je op zoek bent naar een goedkopere coax kabel die toch een uitstekende kwaliteit kan bieden, dan heb je deze met de Goobay coax kabel zwart 3 meter met ferrietkern nu gevonden. Dit product voldoet, ondanks de lage prijs, toch prima aan de kwaliteitseisen voor een coax kabel waarmee televisie, radio of internet mee kan worden aangesloten. De kabel heeft zelfs extra eigenschappen, zoals een dubbelvoudige afscherming en ferrietkernen waarmee storingen op het signaal voorkomen kunnen worden. De zwarte coax kabel van Goobay met een lengte van 3 meter is tevens een verbindingskabel speciaal geschikt voor 100 Hz televisies.

Vaste lengte van 3 meter

Goobay coax kabel zwart 3 meter met ferrietkern heeft een vaste lengte. Dit betekent dat de stekkers al op de uiteindes van de kabel zijn gemonteerd. In het geval van dit product een IEC Male en een IEC Female aansluiting die 3 meter uit elkaar zijn gezet. Iets voor de stekkers zie je de ferrietkernen die een rol vervullen in het tegengaan van storingen die worden veroorzaakt door hoge frequentiesignalen zoals die van het 4G netwerk. Bij de vaste lengte van 3 meter hoef je jezelf geen zorgen te maken dat er signaalverlies zal optreden door de afstand die het signaal door de kabel heen moet afleggen. Dit verandert natuurlijk als je twee kabels met een splitter met elkaar verbindt om de dubbele lengte te realiseren als je bijvoorbeeld je tv of ander apparaat verplaatsen wil.

Dubbelvoudige afscherming

Maak je jezelf zorgen dat externe storingsfactoren invloed hebben op de mooie beeldkwaliteit van je televisiesignaal, dan heeft de coax kabel die je koopt eigenschappen nodig die hiertegen bescherming bieden. De eerdergenoemde ferrietkernen zijn hier een voorbeeld van. Deze coax kabel met ferrietkernen Goobay heeft echter nog een extra eigenschap in de strijd tegen storingen. Het zwart gekleurde isolatiemateriaal om de koperen aders van de kabel bieden namelijk een dubbelvoudige afscherming tegen alle hoge frequentiesignalen die in dezelfde omgeving een negatieve invloed op het televisiesignaal zouden kunnen hebben. Signalen tot 80 dB hebben geen kans om door deze afscherming door te dringen. Onder normale omstandigheden hoef je jezelf dan ook geen zorgen te maken dat het beeld van jouw analoge of digitale televisie verstoord zal worden.

Rechte IEC stekkers

Zowel de kabel als de ferrietkernen en stekkers van de Goobay coax kabel zijn zwart van kleur. Aan de ene kant zit een IEC Female aansluiting die in een splitter of het aansluitpunt van de kabelprovider geplugd wordt. De IEC male aansluiting aan de andere kant plug je in een televisie of juist in een splitter of versterker. Hoe je precies alle apparaten in jouw woning van een signaal gaat voorzien moet je zelf van tevoren bepalen. Alle dingen die je hierbij nodig kunt hebben kan je via onze webshop kopen. Een eigenschap die misschien minimaal van belang kan zijn bij het maken van je keuze is het feit dat de Goobay coax kabel zwart 3 meter met ferrietkern van rechte stekkers is voorzien. De kabel komt op een andere manier in het apparaat te zitten dan bij een haakse stekker.

   
Meer over Goobay - 3 meter - Coax kabel (ProductID: 8444883073.4903)
 Lengte
3 meter
 Soort
Coax kabel
 Stekker type
Recht
 Afscherming
Dubbelvoudig
 Merk
Goobay
 Kleur
Zwart
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
IEC Female
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
80 dB
 Signaal
Analoog En Digitaal
 Impedantie
75 Ohm
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer goed "Bedankt voor de snelle levering. " 9,0
Uitstekend "Nooit geweten dat er zoveel verschil is tussen de kabels. Gelukkig wel snel de juiste gevonden." 9,5
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links