Goobay haakse coax kabel 3.5 meter wit

Basic coax kabel voor een zeer lage prijs. Uitermate geschikt in minder kritische situaties. Ondanks de prijsstelling is de kabel zeer solide uitgevoerd. Volledig ingekapselde connectoren aan beide zijden voor een optimale bescherming tegen stof, vuil en mechanische belasting. Vernikkelde contacten als bescherming tegen oxidatie. Dubbele afscherming van 80 dB tegen hoogfrequente straling. Zoals je ziet kun je ook voor weinig geld een heel fatsoenlijke coax kabel kopen. Wellicht niet ideaal voor toepassing in kritische situaties, maar wel iedere cent waard. In onderstaande alinea’s een uitgebreider overzicht van de specificaties en andere interessante coax-weetjes.

Afscherming tegen stoorinvloeden van buitenaf

Smartphones, digitale DAB+ radio en Digitenne signalen opereren in eenzelfde frequentieband als de digitale TV en radiosignalen in de coaxkabel. Om stoorinvloeden van deze signalen te voorkomen is het is daarom belangrijk dat de coax kabel over een deugdelijke elektromagnetische afscherming beschikt. Is dit niet het geval dan zijn blokkerig en uitvallend beeld en/of geluid het resultaat. De Goobay haakse coax kabel 3.5 meter wit heeft een gespecificeerde afscherming van 80 dB, een goede waarde zolang de kabel niet direct naast stoorzenders gelegd wordt. De afscherming van de Goobay kabel is een zogenaamde dubbele afscherming en bestaat uit een aluminium folie laag en een aluminium vlechtwerk.

Het voordeel van een dunnere kabel

Uit oogpunt van een optimale signaaloverdracht wordt vaak gekozen voor dikkere, vaak wat stijvere, coax kabels. Toch kan de keuze voor een dunnere goedkopere kabel soms de betere blijken te zijn. Moet je de kabel wegwerken in plinten, is de afstand niet te groot en zijn er geen stoorzenders in de directe omgeving, dan kan een dunnere soepelere kabel van groot voordeel zijn. Dat de kabel dan meestal ook nog eens goedkoper is, is mooi meegenomen. Zoals je hebt kunnen lezen heeft deze Goobay kabel haakse connectoren. Wat betreft de installatie van de kabel is het verstandig even te kijken welke type connector voor jou het handigst is: recht of haaks.

Goobay het merk

Goobay is het merk van een wereldwijd opererende Duitse onderneming in elektronische accessoires. De producten zitten in het lagere prijssegment en kenmerken zich door een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding. Bij Coaxkabel.nl is Goobay dan ook rijkelijk vertegenwoordigd. Naast coax kabels biedt Goobay ook andere producten aan zoals coax strippers, coax wandcontactdozen, verloopstekkers, F-connectoren en splitters. Allen gemaakt volgens dezelfde low cost – high quality filosofie. Niet alleen op het gebied van coax kabels en aanverwante artikelen is Goobay actief, ook in onze andere Dutchdo shops zul het merk tegenkomen. Wil je meer informatie of hulp bij de keuze van een Goobay product, vraag dan gerust onze klantenservice, zij helpen je graag verder.

  
Meer over de Goobay - 3.5 meter - Coax kabel (ProductID: 8867698181.4903)
 Lengte
3.5 meter
 Soort
Coax kabel
 Stekker type
Haaks
 Afscherming
Dubbelvoudig
 Eigenschappen
Haakse Stekkers
 Merk
Goobay
 Kleur
Wit
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
IEC Female
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afscherming tot
80 dB
 Signaal
Analoog En Digitaal
 Impedantie
75 Ohm
 Kabeldiameter
5.3 mm
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links