Valueline coax kabel VLSP40020W20 2 meter

Op zoek naar een goede coax kabel, zodat je in de beste kwaliteit kunt kijken naar ontroerende documentaires, spannende films of jouw favoriete programma of serie? Kies dan voor de Valueline coax kabel VLSP40020W20 van 2 meter. Sluit deze coax kabel aan op jouw wandcontactdoos, verbind hem vervolgens met jouw televisie of decoder en je kunt gaan genieten. Met de viervoudige afscherming tot 120dB en de impedantie van 75 Ohm zul je met deze coax kabel geen last hebben van storingen. Bestel deze kabel dus via onze webshop en geniet van de beste beeld- en geluidskwaliteit.

Storingen op coaxkabels

Als je via het coaxsignaal televisie ontvangt, dan heb je een provider als Ziggo, Caiway en Delta. Normaal gesproken heb je dan goed signaal en kun je genieten van jouw films, series of tv-programma’s. Totdat er een storing is: een haperend beeld of blikkerig geluid. Als je de storing bij de provider meldt, dan zal hij als eerste vragen de kabel te controleren of te vervangen. Bij goedkope kabels kunnen namelijk externe storingsfactoren zorgen voor interferentie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het mobiele 4G-netwerk en verschillende draadloze apparatuur als babyfoons en draadloze deurbellen. Het is dus niet zo gek dat providers vragen om de kabel te verwisselen. Met een Valueline coax kabel VLSP40020W20 2 meter zou dit eigenlijk niet nodig moeten zijn, aangezien deze van erg goede kwaliteit is. De kabel is voorzien van een viervoudige bescherming en ferrietkernen.

Specificaties

De ene coax kabel is de andere niet. Goedkopere coax kabels geven signalen vaker niet voldoende door, omdat de geleiding niet optimaal verzorgt is. Daarnaast zijn deze kabels ook gevoelig voor externe storingsfactoren, zoals het mobiele 4G-netwerk, wifi-netwerken en andere draadloze apparatuur. Hierdoor krijg je storingen en haperingen in beeld en geluid. De Valueline coax kabel VLSP40020W20 2 meter is voorzien van een viervoudige afscherming tot 120 dB. Gangbare afscherming bij coax kabels is 95 dB, dus met deze kabel zit je zeker goed. Deze coax kabel is te gebruiken voor zowel analoog als digitaal signaal. Dit kan handig zijn als je wisselt tussen analoog en digitaal of als je nog analoog signaal hebt en het digitale signaal is nog onderhevig aan een storing. Dan heb je in ieder geval nog televisie via de analoge weg. Verder heeft deze Valueline coax kabel een weerstand van 75 Ohm. Tel daarbij op de ferrietkernen en je zult verzekerd zijn van televisiekijken zonder storingen. Let wel op dat de ene connector een male is en de andere female.

Kopen van de Valueline coax kabel

Valueline staat bekend als een merk waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Dat is ook te zien als we naar de specificaties kijken van bovenstaande coax kabel. Met zijn viervoudige afscherming tot 120 dB, zijn impedantie van 75 Ohm, de ferrietkernen, de PVC-mantel en koperen ader weet je zeker dat niet alleen het signaal zelf goed wordt doorgegeven aan de betreffende apparatuur, maar ook dat externe storingsfactoren geen invloed zullen hebben op het televisiesignaal. Zo kun je zonder zorgen genieten van jouw televisiemoment in de kwaliteit die je gewend bent.

  
Meer over de Valueline - 2 meter - Coax kabel (ProductID: 8277332854.4903)
 Lengte
2 meter
 Soort
Coax kabel
 Stekker type
Recht
 Afscherming
Viervoudig
 Merk
Valueline
 Kleur
Wit
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
IEC Female
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afscherming tot
120 dB
 Signaal
Analoog En Digitaal
 Impedantie
75 Ohm
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links