Valueline coax kabel VLSP40120W20 2 meter

Low budget coax kabel, goed gebouwd en met prima specificaties. Degelijke connectoren, viervoudige afscherming van 120 dB, vernikkelde connectoroppervlakten en ontstoring. Allemaal zaken die je voor dit geld normaliter niet hoeft te verwachten. De Valueline coax kabel VLSP40120W20 2 meter bewijst echter dat topkwaliteit voor een budgetprijs wel degelijk mogelijk is. Meer heb je niet nodig. Hieronder een toelichting op belangrijke coax zaken.

Ongestoord genieten van je Televisie en Radio

De complexe digitale signalen die tegenwoordig via de coax kabel getransporteerd worden zijn veel gevoeliger voor zogeheten hoogfrequente stoorinvloeden dan in het verleden het geval is geweest. De gevolgen zijn blokkerig en uitvallend beeld. Hoogfrequente storingen komen van bronnen als 4G smartphones, DAB+ radiosignalen en Digitenne signalen. Om deze stoorzenders het signaaltransport door de coax kabel niet te laten storen/verstoren is een deugdelijke HF afscherming nodig. Deze Valueline kabel heeft een viervoudige afscherming met ontstoring wat resulteert in een afschermingsspecificatie van maar liefst 120 dB, wat gerust als topwaarde aangemerkt kan worden. Hier komen zelfs veel Kabel Keur kabels niet aan.

Installatiegemak

Kabels met indrukwekkende specificaties hebben vaak één groot probleem, namelijk het installatiegemak. Stugge dikke kabels met grote buigradius mogen dan wel een optimaal signaaltransport garanderen, voor ons thuisgebruiker is het installatiegemak van even groot belang. Ook hierin stelt de Valueline coax kabel VLSP40120W20 2 meter niet teleur: een niet al te dikke soepele kabel met een zeer kleine buigradius van zo’n 6 à 7 cm bij langdurig gebruik. Een genot als de kabel in gootjes of op een andere manier weggewerkt moet worden. De stevige gegoten connectoren aan de uiteinden van de kabel zitten muurvast en geven de kabel ondanks zijn soepelheid een zeer solide gevoel. Flexibiliteit en degelijkheid worden optimaal gecombineerd.

Valueline het merk

Misschien ken je het merk Valueline niet, daarom hier een korte beschrijving. Valueline is het huismerk van één van Nederlands bekendste leveranciers van electro, electronica en accesoires en vervult de rol van maximale kwaliteit voor een uiterst bescheiden prijs. Welke artikel je ook neemt, steeds verbaast weer de optimale prijs/kwaliteit verhouding. Valueline is daarom het merk dat door veel zaken als eerste keuze wordt aangeboden. Ook bij Coaxkabel.nl vind je de nodige Valuelineproducten zoals coaxkabels, splitters, connectoren en verloopstekkers. Heb je moeite met de keuze van je Valueline product, vraag dan gerust onze klantenservice, zij helpen je graag verder.

  
Meer over de Valueline - 2 meter - Coax kabel (ProductID: 8277298533.4903)
 Lengte
2 meter
 Soort
Coax kabel
 Stekker type
Haaks
 Afscherming
Viervoudig
 Eigenschappen
Haakse Stekkers
 Merk
Valueline
 Kleur
Wit
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
IEC Female
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afscherming tot
120 dB
 Signaal
Analoog En Digitaal
 Impedantie
75 Ohm
 Kabeldiameter
6 mm
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links