Prijs Meest verkocht   Filteren
 
   

Goobay - 2.5 meter - Coax kabel

€ 2,50 (incl. 21% BTW)
Productcode: 3065679198.4903
Voorraad: 719
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€2,50Aantal 2-9€2,44Aantal 10 en meer€2,35
Payment methods

Goobay haakse coax kabel zwart 2.5 meter

Coax kabels worden gebruikt voor het aansluiten van onder andere televisies en modems. Met behulp van de kabelaansluiting is het mogelijk om zowel analoog als digitaal televisie te kijken en naar de radio te luisteren. Met het digitale signaal is het ook mogelijk om gebruik te maken van een kabelmodem voor internet en telefonie of bijvoorbeeld van een interactieve ontvanger voor digitale televisie. Voor het aansluiten van deze apparatuur op de hoofdaansluiting in de woning kun je gebruikmaken van een Goobay haakse coax kabel zwart 2.5 meter. Deze 2.5 meter lange coax kabel van Goobay met haakse connectoren beschikt over twee koppelingen waarmee je de televisie, het modem of de interactieve ontvanger eenvoudig op de hoofdaansluiting kunt aansluiten. De haakse connectoren zijn IEC aansluitingen met een mannelijke en aan de andere kant een vrouwelijke IEC aansluiting.

Specificaties

De coax kabel met haakse connector is opgebouwd met een koperen kern in het midden om het signaal door te geven. De mantel van de 2,5 meter lange coax kabel van Goobay met haakse connectoren is gemaakt van PVC. Met een lengte van 2,5 meter en een enkelvoudige afscherming is deze coax kabel met haakse connector zeer geschikt voor het aansluiten van apparatuur over een korte afstand. Externe signalen die op dezelfde frequentie werken als het kabelsignaal worden door de opbouw van de kabel afgeschermd tot maximaal 70 dB. Dit betekent dat signalen zoals het 4G netwerk dat gebruikt wordt voor mobiele telefonie geen directe invloed hebben op de kwaliteit van het kabelsignaal dat de woning binnenkomt. Is de kwaliteit van het signaal alsnog niet goed, dan is het mogelijk om gebruik te maken van een antenne versterker.

Haakse connectoren

De Goobay haakse coax kabel zwart 2.5 meter maakt gebruik van twee haakse connectoren. Hierbij lopen de IEC stekkers niet recht In het verlengde van de kabel, maar bevinden zij zich in een haakse hoek. Dit maakt het gemakkelijker om de 2,5 meter lange coax kabel van Goobay met haakse connectoren aan te sluiten op een televisie die bijvoorbeeld dicht tegen de wand staat of aan de muur hangt. Door de haakse connectoren steken de stekkers van de 2,5 meter lange coax kabel van Goobay namelijk niet uit. Dit geldt ook voor de aansluiting waar het signaal op binnenkomt. Door de haakse connectoren kan de coax kabel bijvoorbeeld direct naar beneden worden geleid. Uiteraard kun je ze ook hoeken en bochten geleiden.

Accessoires en toebehoren

Voor het aansluiten van een kabelmodem of een interactieve ontvanger voor televisie heb je meestal genoeg aan alleen een 2,5 meter lange coax kabel van Goobay met haakse connectoren. Het kan voorkomen dat je meerdere apparaten wilt aansluiten en maar 1 aansluiting hebt. In dat geval kun je gebruikmaken van een splitter. Hiermee wordt het coax signaal opgesplitst zodat je twee of meerdere apparaten kunt aansluiten. Als je het signaal daar ook nog bij wilt versterken dan is het aan te raden om een antenne versterker te gebruiken. Deze kan worden aangesloten op de hoofdaansluiting en meestal kunnen er dan met behulp van een 2,5 meter lange coax kabel van Goobay met haakse connectoren meerdere apparaten worden aangesloten op de kabelaansluiting. Het signaal wordt dan verdeeld en versterkt. Beschikt het apparaat of de aansluiting waarop je de 2,5 meter lange coax kabel van Goobay met haakse connectoren wilt gebruiken niet over een IEC aansluiting zoals op de coax kabel? Dan kun je gebruikmaken van een verloopstuk. Hiermee wordt het wel mogelijk om de 2,5 meter lange coax kabel van Goobay met haakse connectoren aan te sluiten.

   
Meer over Goobay - 2.5 meter - Coax kabel (ProductID: 3065679198.4903)
 Lengte
2.5 meter
 Soort
Coax kabel
 Stekker type
Haaks
 Afscherming
Enkelvoudig
 Merk
Goobay
 Kleur
Zwart
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
IEC Female
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
70 dB
 Signaal
Analoog En Digitaal
 Impedantie
75 Ohm
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer goed "Bedankt voor de snelle levering. " 9,0
Uitstekend "Nooit geweten dat er zoveel verschil is tussen de kabels. Gelukkig wel snel de juiste gevonden." 9,5
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links