Prijs Meest verkocht   Filteren
 
   

Goobay - 2.5 meter - Coax kabel

€ 2,95 (incl. 21% BTW)
Productcode: 2571069461.4903
Voorraad: 3142
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€2,95Aantal 2-9€2,88Aantal 10 en meer€2,77
Payment methods

Goobay coax kabel wit 2.5 meter met ferrietkern

Voor het aansluiten van televisie, radio of internet is het belangrijk om coax kabels te gebruiken die goed beschermen tegen storingen. Om deze reden is het slim om de Goobay coax kabel wit 2.5 meter met ferrietkern te kopen. Deze kabel heeft namelijk meerdere eigenschappen die de kans op storingen, die worden veroorzaakt door externe factoren, een stuk kleiner maken. Zo heeft het product bijvoorbeeld een ferrietkern net voor de stekkeraansluitingen op beide uiteinden. Tevens zit er om de kabel een tweevoudige afscherming die ervoor zorgt dat geen invloeden van buitenaf het signaal kunnen verstoren. De stekkers zijn een mannelijke en vrouwelijke IEC aansluiting die een lengte van 2.5 meter uit elkaar geplaatst zijn.

Lengte van de coax kabel

Een primaire taak van een coax kabel is het storingsvrij overbrengen van een signaal. Bijvoorbeeld het signaal van de kabelprovider vanaf het aansluitpunt naar de televisie. Dit kan zowel een analoog of digitaal signaal zijn. Doordat bij de signaaloverdracht vooral geen storingen opgevat moeten worden, zijn voor coax kabels verschillende eigenschappen ontwikkeld waarmee optimale bescherming wordt geboden tegen storingsfactoren. Wat hierbij ook helpt is de lengte van de coax kabel. Deze is het liefst zo kort mogelijk om het verlies van signaalsterkte zo laag mogelijk te houden. De coax kabel met ferrietkernen Goobay is 2.5 meter lang. Dit is een uitstekende lengte voor de meeste situaties waarin je een coax kabel gebruikt omdat het signaalverlies tot een minimum beperkt wordt en je toch genoeg kabel hebt om een redelijke afstand mee te overbruggen.

Bescherming tegen storingen

Indien je een goede kwaliteit coax kabel hebt gekocht en je ervaart nog altijd storingen op je televisie, dan zal dit zeer waarschijnlijk veroorzaakt worden door factoren die los staan van de aansluiting zelf. Een van de grootste stoorzenders is het 4G telefoonnetwerk. De frequenties die op dit netwerk worden uitgezonden kunnen opgevangen worden door een coax kabel. Een goede kabel heeft dan ook een zo goed mogelijke bescherming tegen dit soort storingen. De Goobay coax kabel wit 2.5 meter met ferrietkern is goed voorbereid op de situaties die in huis aangetroffen kunnen worden. Onder andere ferrietkernen (de verdikking op de kabel net voor de stekker) en een dubbelvoudige afscherming moeten het signaal beschermen tegen storingen. De afscherming is tot 80 dB en dat is bovengemiddeld hoog. De impedantie is 75 Ohm dus dat zal niet voor signaalverlies zorgen. Zeker niet op een kabel van 2.5 meter in lengte, deze afstand is te kort voor serieus signaalverlies.

IEC aansluiting met rechte stekker

De coax kabel van 2.5 meter, die gemaakt is door Goobay en wit van kleur is, heeft een optimale bescherming tegen storingen. Het is daardoor de juiste keuze voor het aansluiten van digitale televisie met een hoge beeldkwaliteit. Op beide uiteindes van de kabel zit een IEC aansluiting. Een male en female aansluiting die zo in het AOP (Abonnee Overname Punt) of televisie gedrukt kan worden. Het inpluggen is extra makkelijk door de rechte stekkers. Het is een stevige aansluiting van de kabel op de stekker en de coax kabel hoeft niet in rare bochten gelegd te worden om het aansluitpunt te bereiken. Wit is een logische kleur voor een coax kabel. Veel woningen hebben witgeverfde muren, zodat een kabel met deze kleur gecamoufleerd weggelegd kan worden.

   
Meer over Goobay - 2.5 meter - Coax kabel (ProductID: 2571069461.4903)
 Lengte
2.5 meter
 Soort
Coax kabel
 Stekker type
Recht
 Afscherming
Dubbelvoudig
 Merk
Goobay
 Kleur
Wit
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
IEC Female
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
80 dB
 Signaal
Analoog En Digitaal
 Impedantie
75 Ohm
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer goed "Bedankt voor de snelle levering. " 9,0
Uitstekend "Nooit geweten dat er zoveel verschil is tussen de kabels. Gelukkig wel snel de juiste gevonden." 9,5
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links