Prijs Meest verkocht   Filteren
 
   

Goobay - 15 meter - Coax kabel

€ 21,95 (incl. 21% BTW)
Productcode: 8277337757.4903
Voorraad: 676
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€21,95Aantal 2-9€21,40Aantal 10 en meer€20,63
Payment methods

Goobay coax kabel wit 15 meter met viervoudige afscherming

Coaxkabels zijn onmisbaar in onze huishoudens. Deze kabels worden nog steeds gebruikt om tv-, internet- en telefoonsignalen te transporteren. Er zijn allerlei verschillende coaxkabels te verkrijgen; je kunt bijvoorbeeld variëren in lengte, type aansluiting, materiaal, afscherming, en zelfs in kleur. Met de Goobay coax kabel wit 15 meter viervoudige afscherming haal je een goede coaxkabel in huis waar je lange afstanden mee kunt overbruggen. Goobay is een grote speler op het gebied van bekabeling en je kunt ervan uit gaan dat een kabel die door hen is gemaakt voldoet aan de kwaliteitsnorm. Elke setup heeft een ander type coaxkabel nodig, dus lees je in voordat je daadwerkelijk een aankoop doet.

Aansluitingen van de kabel

Coaxkabels kunnen over een IEC-aansluiting of een F-connector beschikken. De Goobay coax kabel wit 15 meter viervoudige afscherming heeft IEC-aansluitingen, wat hem meer geschikt maakt voor verbindingen tussen bijvoorbeeld modem en tv. Aan de ene kant van de kabel vind je een female connectie en aan de andere kant een male. Verzetstukjes van female naar male, en andersom, zijn online verkrijgbaar. De coaxkabel van Goobay beschikt over twee rechte aansluitingen, er is dus niet gekozen voor een die haaks is. Kijk van tevoren dus goed naar de ruimte die beschikbaar is, bijvoorbeeld bij je wandcontactdoos. Hier wil nog wel eens een leiding in de weg zitten. Is dit het geval, dan is een haakse aansluiting misschien beter.

Afscherming tegen signalen van buitenaf

Deze coaxkabel heet een unieke eigenschap. Hij is namelijk viervoudig afgeschermd. De afscherming beschermt het signaal dat door de kabel gaat tegen signalen en ruis van buitenaf. Tot een aantal jaren geleden bestond er maximaal een drievoudige afscherming, maar deze coax kabel met ferrietkernen Goobay heeft dit dus nog overtroffen. Dit houdt in dat je deze kabel letterlijk naast een stoorzender zou kunnen leggen, zonder dat er signaal- of kwaliteitsverlies optreedt. Vroeger stond een goed afgeschermde coaxkabel gelijk aan het hebben van een grote diameter, maar gelukkig is dat vandaag de dag niet meer het geval. Deze coaxkabel van Goobay is gemakkelijk weg te stoppen en is een van de dunste in zijn soort.

Gebruik van de kabel

De Goobay coax kabel wit 15 meter met viervoudige afscherming is het beste te gebruiken voor de verbinding tussen enerzijds de wandcontactdoos waar het signaal binnenkomt en anderzijds het modem. Vooral wanneer je het modem op een andere plaats in je huis wil plaatsen dan waar het signaal binnen is deze kabel handig door zijn grote bereik. Dit product valt in het hogere segment coaxkabels door zijn viervoudige afscherming en kern van ferriet. De kwaliteit van het signaal blijft goed gewaarborgd, zelfs over de lange afstand van 15 meter. Hij is dus wat duurder dan andere coaxkabels, maar daar krijg je zeker het nodige voor terug. De kabel is geschikt voor het transporteren van zowel analoge als digitale signalen.

   
Meer over Goobay - 15 meter - Coax kabel (ProductID: 8277337757.4903)
 Lengte
15 meter
 Soort
Coax kabel
 Stekker type
Recht
 Afscherming
Viervoudig
 Merk
Goobay
 Kleur
Wit
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
IEC Female
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
120 dB
 Signaal
Analoog En Digitaal
 Impedantie
75 Ohm
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer goed "Bedankt voor de snelle levering. " 9,0
Uitstekend "Nooit geweten dat er zoveel verschil is tussen de kabels. Gelukkig wel snel de juiste gevonden." 9,5
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links