Prijs Meest verkocht   Filteren
 
   

Goobay - 15 meter - Coax kabel

€ 21,95 (incl. 21% BTW)
Productcode: 8277303436.4903
Voorraad: 1203
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€21,95Aantal 2-9€21,40Aantal 10 en meer€20,63
Payment methods

Goobay haakse coax kabel wit 15 meter

Omdat de televisie die je wilt aansluiten of het kabelmodem voor internet en telefonie niet altijd in de buurt staat van de aansluiting voor de kabel, is het handig om gebruik te kunnen maken van een lange coax kabel. De Goobay haakse coax kabel wit 15 meter biedt de mogelijkheid om deze apparaten aan te sluiten over een langere afstand. De samenstelling en de kwaliteit van de kabel zorgen ervoor dat het signaal dat moet worden doorgegeven over een afstand van 15 meter ook van goede kwaliteit blijft. De haakse stekkers die op de kabel gemonteerd zijn, maken het mogelijk om apparatuur aan te sluiten die weinig ruimte heeft voor uitstekende stekkers. Op deze manier kun je zonder problemen een (nieuwe) televisie die je aan de muur hebt hangen aansluiten op de kabel, ongeacht het formaat van het scherm en de afstand van scherm tot muur.

Specificaties

De coax kabel van 15 meter van Goobay is voorzien van twee IEC stekkers die een haakse hoek maken. Dit maakt het mogelijk om apparaten aan te sluiten en de kabel direct weg te laten leiden. In tegenstelling tot kabels die de IEC stekkers in het verlengde gemonteerd hebben, steken de stekkers dan niet uit. De IEC stekkers zijn mannelijk en vrouwelijk zodat ze gebruikt kunnen worden op de aansluiting van een apparaat en op het binnenkomende signaal. Waar voorheen voornamelijk gebruik werd gemaakt van een analoog signaal is het tegenwoordig normaal om een digitaal signaal over de kabel te ontvangen. De coax kabel met haakse connector is geschikt voor gebruik in combinatie met beide signalen. Zo wordt het niet alleen mogelijk om televisie te kijken of radio te luisteren, maar kan er ook gebruik worden gemaakt van internet en telefonie. Met een interactieve of digitale ontvanger voor televisie is het dan ook mogelijk om in hoge kwaliteit beeld te ontvangen.

Viervoudige afscherming

De Goobay haakse coax kabel wit 15 meter is vanwege de lengte gevoelig voor invloeden van buitenaf. Om ervoor te zorgen dat het signaal met de juiste kwaliteit en zonder verlies wordt doorgegeven is de coax kabel met haakse connector voorzien van een viervoudige bescherming. De kern van de coax kabel is gemaakt van koper om de geleiding van het signaal te regelen. Daaromheen bevinden zich meerdere lagen die ervoor zorgen dat signalen die gebruikmaken van dezelfde frequentie als het kabelsignaal niet van invloed kunnen zijn op de kwaliteit van het signaal dat jij gebruikt. Door de afscherming kan het signaal tot 120 dB beschermd worden. Omdat de kabel over een lengte van 15 meter het signaal moet doorgeven is dit zeer belangrijk. De kans is door de viervoudige afscherming kleiner dat je hier hinder van ondervindt. In tegenstelling tot kabels van 15 meter met mindere afscherming is de coax kabel van Goobay dan ook wel geschikt voor het gebruik over grotere afstand.

Zorgen voor een perfect signaal

Om televisie in digitale kwaliteit te kunnen kijken of om gebruik te kunnen maken voor een kabelmodem voor internet en telefonie is het noodzakelijk dat er een retoursignaal beschikbaar is. Hiermee wordt niet alleen het signaal ontvangen maar kan er ook een signaal worden terug gestuurd over de kabel. Op deze manier wordt het mogelijk om data te ontvangen en te versturen wanneer je aan het internetten bent. Ook is het dan mogelijk om met de vaste telefoonlijn te kunnen bellen. Als het signaal dat op de wandcontactdoos binnenkomt niet krachtig genoeg is zal je gebruik moeten maken van een antenne versterker. Hiermee zorg je ervoor dat het signaal krachtig wordt doorgegeven over de afstand van 15 meter zodat je zonder problemen televisie kijkt of internet.

   
Meer over Goobay - 15 meter - Coax kabel (ProductID: 8277303436.4903)
 Lengte
15 meter
 Soort
Coax kabel
 Stekker type
Haaks
 Afscherming
Enkelvoudig
 Merk
Goobay
 Kleur
Wit
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
IEC Female
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
80 dB
 Signaal
Analoog En Digitaal
 Impedantie
120 Ohm
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer goed "Bedankt voor de snelle levering. " 9,0
Uitstekend "Nooit geweten dat er zoveel verschil is tussen de kabels. Gelukkig wel snel de juiste gevonden." 9,5
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links