Prijs Meest verkocht   Filteren
 
   

Goobay - 10 meter - Coax kabel

€ 5,95 (incl. 21% BTW)
Productcode: 8445873479.4903
Voorraad: 1619
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Payment methods

Goobay coax kabel wit 10 meter met ferrietkern

Met de 10 meter lange coax kabel van Goobay die voorzien is van IEC stekkers en ferrietkernen is het mogelijk om televisie, internet of telefonie te gebruiken. Hiervoor kan de kabel worden aangesloten op de binnenkomende aansluiting voor het kabelsignaal. De Goobay coax kabel wit 10 meter met ferrietkern is voorzien van een dubbelvoudige afscherming die samen met de ferrietkernen zorgt voor behoud van kwaliteit van het kabelsignaal. Met deze coax kabel wordt het eenvoudig om een apparaat over een grote afstand te gebruiken en toch aan te sluiten op de kabelaansluiting. Omdat je niet altijd een televisie in de buurt van een aansluiting wilt plaatsen is de coax kabel van Goobay met zijn lengte van 10 meter zeer geschikt.

Specificaties

Analoog en digitaal signaal kunnen worden doorgegeven met behulp van de coax kabel met ferrietkernen Goobay. Hiermee kan radio worden beluisterd, televisie worden gekeken en is het mogelijk om gebruik te maken van een kabelmodem. Voor een kabelmodem dat geschikt is voor internet en telefonie moet er ook een retoursignaal beschikbaar zijn. Ook hiervoor is de kabel van Goobay uitermate geschikt. Met de twee IEC stekkers is het eenvoudig om de kabel aan te sluiten op apparaten en de wandcontactdoos. Bescherming voor externe signalen die gebruikmaken van dezelfde frequentie als de kabel wordt geregeld door de dubbelvoudige afscherming en de ferrietkernen. Hiermee worden signalen tot 85 dB afgeschermd. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van het kabelsignaal niet wordt beïnvloed en dat er geen storing ontstaat als je gebruikmaakt van de coax kabel. Is het signaal niet krachtig genoeg? Dan kun je gebruikmaken van een coax antenne versterker.

Ferrietkernen

Samen met de dubbelvoudige afscherming en de mantel van PVC zorgen de ferrietkernen voor de bescherming van de koperen mantel van de 10 meter lange coax kabel van Goobay. Een ferrietkern is een cilindervormig blokje aan het einde van de kabel dat vlak voor de stekker gemonteerd zit. Ferriet is een materiaal dat voor een magnetische werking zorgt. Het signaal dat door de kabel gaat, wordt gedempt door deze ferrietkernen en is daardoor beter beschermd voor invloeden van andere signalen. Het kabelsignaal maakt gebruik van een bepaalde frequentie net als andere signalen. Omdat er signalen zijn, zoals het 4 G netwerk voor mobiele data, die gebruikmaken van dezelfde frequentie, is de kans aanwezig dat er storing op de kabel ontstaat. De kwaliteit van het signaal gaat dan achteruit en kan niet worden gebruikt voor het kijken van televisie of internet. De ferrietkernen bieden hier dan extra bescherming tegen.

Overige informatie

Omdat de coax kabel van Goobay 10 meter lang is, bestaat de kans dat het signaal toch verlies lijdt. Door de grote afstand moet het signaal wel krachtig genoeg zijn om door te worden gegeven. Helemaal als je gebruikmaakt van een coax splitter om meerdere apparaten aan te sluiten op de hoofdaansluiting, dan bestaat de kans dat de kwaliteit van het signaal over deze grote afstand minder wordt. Om toch voor een sterk signaal te zorgen is het daarom aan te raden om gebruik te maken van een coax antenne versterker. Dit is een klein kastje met meerdere aansluitingen die wordt aangesloten op de hoofdaansluiting waar het kabelsignaal op binnenkomt. Vervolgens is het mogelijk om op de andere aansluitingen apparatuur zoals een kabelmodem, een televisie, een radio of een satellietontvanger aan te sluiten. Het signaal dat binnenkomt, wordt dan - met een extra zetje in de rug - doorgegeven. Hierdoor heb je ook over een grotere afstand van 10 meter de beste kwaliteit.

   
Meer over Goobay - 10 meter - Coax kabel (ProductID: 8445873479.4903)
 Lengte
10 meter
 Soort
Coax kabel
 Stekker type
Recht
 Afscherming
Dubbelvoudig
 Merk
Goobay
 Kleur
Wit
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
IEC Female
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
80 dB
 Signaal
Analoog En Digitaal
 Impedantie
75 Ohm
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer goed "Bedankt voor de snelle levering. " 9,0
Uitstekend "Nooit geweten dat er zoveel verschil is tussen de kabels. Gelukkig wel snel de juiste gevonden." 9,5
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links