Prijs Meest verkocht   Filteren
 
   

Goobay - 10 meter - Coax kabel

€ 16,95 (incl. 21% BTW)
Productcode: 8277308339.4903
Voorraad: 190
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€16,95Aantal 2-9€16,53Aantal 10 en meer€15,93
Payment methods

Goobay haakse coax kabel wit 10 meter

De Goobay haakse coax kabel wit 10 meter die je kunt kopen via deze pagina heeft een viervoudige afscherming om storingen te voorkomen en haakse stekkers. Dit zijn de twee voornaamste specificaties van deze coax kabel die je beslissing om wel of niet tot aankoop over te gaan kunnen beïnvloeden. Om deze reden zullen we in deze adviestekst over het online kopen van de coax kabel, die je onder andere met televisie-, radio- of internet apparatuur kunt verbinden, uitgebreid de twee specificaties verder bespreken. Wel meteen duidelijk is dat je met een coax kabel van Goobay kwaliteit in huis haalt en dit bewuste product presteert op alle vlakken uitstekend.

Viervoudige afscherming

Deze coax kabel met haakse connector van Goobay heeft een viervoudige afscherming. Hiermee wordt bedoeld dat vier lagen isolatiemateriaal de koperen aders van de kabel beschermen tegen hoge frequentiesignalen die storingen kunnen veroorzaken op het signaal dat vanaf het aansluitpunt naar het ontvangende apparaat vervoerd wordt. Een storingsfactor die bijvoorbeeld voor problemen kan zorgen is het 4G internet dat we op onze mobiele telefoons gebruiken. De frequenties van deze signalen worden op hetzelfde bereik uitgezonden als de kanalen van de kabeltelevisie. Indien een coax kabel niet voldoende afscherming heeft om de interventie tussen beide frequenties te voorkomen, dan kan dit wel eens voor een verstoord beeld zorgen. De viervoudige lagen bescherming die voor een afscherming tot 80 dB zorgen is daarom geen overbodige luxe als je met de kabel een analoog of digitaal signaal voor de televisie wilt overbrengen.

Voordelen haakse stekkers

Goobay haakse coax kabel wit 10 meter is voorzien van twee haakse IEC stekkers. Deze connectoren zijn niet verwijderbaar en daarom heeft de kabel een vaste lengte van 10 meter. De haakse stekkers die in een hoek zijn geplaatst hebben verschillende voordelen ten opzichte van de rechte stekkers. Zo kan je bijvoorbeeld de kabel strak langs de achterkant van de televisie laten lopen omdat de stekker een connector aan de zijkant heeft die in het aansluitpunt geplugd kan worden. Dit is vooral voordelig wanneer je van plan bent om een flat screen tv aan een muur te bevestigen. De coax kabel kan door de haakse connectoren ook op een veel natuurlijkere manier van het aansluitpunt van de kabelprovider naar de televisie geleid worden. Door de haakse stekker zal de kabel vanaf de contactdoos recht langs de muur lopen en ditzelfde geldt ook voor het aansluitpunt van de televisie.

10 meter zonder signaalverlies

Voor coax kabels wordt vaak het advies gegeven om geen kabels te gebruiken met een lengte van meer dan 10 meter. Dit is om signaalverlies te voorkomen als het signaal van de kabeltelevisie een te grote afstand door de kabel moet afleggen. De Goobay haakse coax kabel wit 10 meter is daarom de perfecte lengte om grote afstanden vanaf het aansluitpunt naar de televisie af te leggen zonder dat je jezelf zorgen hoef te maken over signaalverlies. Je kunt een kabel vanaf de benedenverdieping door een gat in het plafond en misschien nog een extra muur trekken om de televisie op een slaapkamer te bereiken. Door de kwaliteit van de kabel met een impedantie van 75 Ohm en afscherming tot 80 dB komt het signaal net zo sterk binnen als verzonden.

   
Meer over Goobay - 10 meter - Coax kabel (ProductID: 8277308339.4903)
 Lengte
10 meter
 Soort
Coax kabel
 Stekker type
Haaks
 Afscherming
Enkelvoudig
 Merk
Goobay
 Kleur
Wit
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
IEC Female
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
80 dB
 Signaal
Analoog En Digitaal
 Impedantie
75 Ohm
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer goed "Bedankt voor de snelle levering. " 9,0
Uitstekend "Nooit geweten dat er zoveel verschil is tussen de kabels. Gelukkig wel snel de juiste gevonden." 9,5
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links