Prijs Meest verkocht   Filteren
 
   

Goobay - 10 meter - Coax kabel

€ 5,95 (incl. 21% BTW)
Productcode: 3065581138.4903
Voorraad: 1738
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€5,95Aantal 2-9€5,80Aantal 10 en meer€5,59
Payment methods

Goobay coax kabel wit 10 meter

Met de 10 meter witte coax kabel Goobay is het mogelijk om een televisie, een interactieve ontvanger voor televisie of een kabelmodem aan te sluiten. Om gebruik te kunnen maken van internet, vaste telefonie en televisie wordt er in veel huishoudens gebruikgemaakt van de kabelaansluiting. Het signaal dat binnenkomt over deze kabel is vaak digitaal en ook geschikt voor een retoursignaal. Hiermee kunnen niet alleen data voor bijvoorbeeld internet en bellen worden ontvangen, maar is het ook mogelijk om data te versturen en naar buiten te bellen. De Goobay coax kabel wit 10 meter is voorzien van een IEC stekker aan elke zijde en is afgeschermd voor externe signalen tot maximaal 70 dB. Vanwege de lengte van 10 meter kun je eenvoudig een apparaat aansluiten dat niet in de buurt van de hoofdaansluiting staat.

Specificaties

10 meter is een flinke afstand, daarom is het belangrijk dat de kwaliteit van het signaal ook behouden wordt. Hier wordt voor gezorgd door de hoge kwaliteit van de kabel. De kern van koper is zeer geschikt voor het doorgeven van het signaal en de enkelvoudige afscherming met daaromheen de mantel van PVC zorgen voor een bescherming tegen externe stoorsignalen tot 70 dB. Voor het aansluiten van de coax kabel van Goobay kun je gebruikmaken van een male IEC stekker en een female IEC stekker. De female IEC stekker kan worden gebruikt voor het aansluiten van de kabel op de hoofdaansluiting en de male IEC stekker voor de aansluiting van het apparaat. De kabel is geschikt voor het doorgeven van analoog en digitaal signaal. Met een digitaal signaal is het onder andere mogelijk om een kabelmodem voor internet en telefonie aan te sluiten. Ook als je gebruikmaakt van interactieve televisie dan kun je profiteren van de 10 meter lange coax kabel van Goobay.

Meerdere apparaten aansluiten

Maak je gebruik van de Goobay coax kabel wit 10 meter en wil je meerdere apparaten aansluiten? Dan is dat met een standaard hoofdaansluiting vaak niet mogelijk. Om dit wel te kunnen doen zijn er verschillende opties. Je kunt gebruikmaken van een coax splitter of een antenne versterker. Met een coax splitter wordt het binnenkomende signaal verdeeld in twee of meerdere uitgangen. Hiermee kun je bijvoorbeeld een interactieve ontvanger voor televisie, een kabelmodem voor internet en telefonie en een radio aansluiten op de kabel. Doordat je gebruikmaakt van een coax kabel met een lengte van 10 meter bestaat de kans dat het signaal door het opsplitsen verzwakt wordt. Om toch een goed kabelsignaal te kunnen gebruiken kun je daarom ook kiezen voor het gebruik van een antenne versterker. Hiermee wordt het binnenkomende signaal niet alleen verdeeld over meerdere uitgangen, maar wordt het ook nog eens versterkt. Op deze manier kun je meerdere apparaten aansluiten zonder verlies van kwaliteit.

Analoog of digitaal

Het signaal dat de woning binnenkomt was vroeger een analoog signaal. Hiermee kon naar de radio worden geluisterd en kon er gekeken worden naar verschillende televisiezenders. Met de komst van het digitale kabelsignaal is er veel meer mogelijk. Met interactieve televisie is het bijvoorbeeld mogelijk om programma’s te pauzeren, terug te kijken of op te nemen. Ook internetten en bellen via de kabel behoort nu tot de mogelijkheden. Om hier gebruik van te kunnen maken, is er een retoursignaal nodig. Hiermee wordt, naast de ontvangst van het signaal, ook een signaal verzonden. Daardoor is het mogelijk dat je kunt bellen en data kunt versturen als je aan het internetten bent. Voor zowel het analoge als het digitale signaal met een retoursignaal kun je gebruikmaken van de 10 meter lange coax kabel van Goobay.

   
Meer over Goobay - 10 meter - Coax kabel (ProductID: 3065581138.4903)
 Lengte
10 meter
 Soort
Coax kabel
 Stekker type
Recht
 Afscherming
Enkelvoudig
 Merk
Goobay
 Kleur
Wit
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
IEC Female
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
70 dB
 Signaal
Analoog En Digitaal
 Impedantie
75 Ohm
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer goed "Bedankt voor de snelle levering. " 9,0
Uitstekend "Nooit geweten dat er zoveel verschil is tussen de kabels. Gelukkig wel snel de juiste gevonden." 9,5
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links