Prijs Meest verkocht   Filteren
 
   

Goobay - 1 meter - Coax kabel

€ 4,95 (incl. 21% BTW)
Productcode: 8277318145.4903
Voorraad: 1103
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€4,95Aantal 2-9€4,83Aantal 10 en meer€4,65
Payment methods

Goobay haakse coax kabel wit 1 meter

Deze Goobay haakse coax kabel wit 1 meter is ideaal als verbinding tussen de wandcontactdoos waar het signaal binnenkomt en de televisie. Om een goed signaal te ontvangen hoef je geen dure kabel aan te schaffen. Wel is het belangrijk dat de kabel voldoende afscherming biedt. De afscherming wordt uitgedrukt in Ohm, waarbij een hogere waarde beter is. De kabel heeft een viervoudige afscherming, een koperen kern en een buitenkant van PVC. Daarbij is deze kabel geschikt voor zowel analoge als digitale signalen. Het verschil met andere coax kabel is dat deze kabel haakse connectoren heeft.

Voordelen van een haakse connector

Een coax kabel met haakse connector heeft minder ruimte nodig dan een kabel met een rechte connector. Bij een televisie die aan de muur hangt heb je weinig ruimte aan de achterkant. Gebruik je in deze situatie een rechte stekker, dan wordt deze plat gedrukt waardoor de kabel stuk gaat. Ook als je bij een wandcontactdoos weinig ruimte hebt, doordat er bijv. een kast of bank voor staat, is een haakse connector een uitkomst. Daarbij loopt de kabel recht vanaf de connector de gewenste kant op, wat een stuk netter staat. Buiten het praktische voordeel heeft een haakse connector geen voordeel op het gebied van kwaliteit van het signaal.

Afscherming tegen 4G signalen

De Goobay haakse coax kabel wit 1 meter is een goedkoop model, maar toch een kabel met een afscherming tot 80 dB. De viervoudige afscherming zorgt ervoor dat externe storingsfactoren, zoals het mobiele 4G-netwerk, geen afbreuk doet aan de signaalkwaliteit. Natuurlijk kan het altijd zo zijn dat er externe signalen alsnog het interne signaal verstoren. Let dus bij de aanleg van de kabels of er in de buurt apparatuur kan zijn die het signaal mogelijk kunnen verstoren. Indien mogelijk kun je deze apparatuur verplaatsen. Echter zal met deze coax kabel de kans klein zijn dat er storingen ontstaan door de kabel en connectors zelf.

De afstand heeft effect op het signaal

Door de televisie dicht bij de plek te plaatsen waar het signaal binnenkomt, heb je een beter signaal doordat het signaal een kortere afstand door de coax kabel hoeft af te leggen. Coax kabels staan er om bekend om per meter kabel meer signaal te verliezen. Ontvang je een zwak signaal op je televisie, dan kun je een versterker plaatsen. Zeker wanneer je het signaal opsplitst naar meerdere kabels met behulp van een coax kabel splitter, is het belangrijk om een versterker te gebruiken. Hoewel de kwaliteit van de kabel mede bepalend is voor de sterkte van het signaal is dit niet de enige factor. Het signaal zelf moet natuurlijk ook goed zijn. Je kunt inderdaad een versterker plaatsen als het signaal zwak is, maar als er storingen op het signaal zitten, dan worden die storingen door de versterker alleen maar vergroot. Een versterker doet wat hij moet doen: hij versterkt het signaal, maar lost geen storingen op.

   
Meer over Goobay - 1 meter - Coax kabel (ProductID: 8277318145.4903)
 Lengte
1 meter
 Soort
Coax kabel
 Stekker type
Haaks
 Afscherming
Enkelvoudig
 Merk
Goobay
 Kleur
Wit
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
IEC Female
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
80 dB
 Signaal
Analoog En Digitaal
 Impedantie
120 Ohm
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer goed "Bedankt voor de snelle levering. " 9,0
Uitstekend "Nooit geweten dat er zoveel verschil is tussen de kabels. Gelukkig wel snel de juiste gevonden." 9,5
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links