Prijs Meest verkocht   Filteren
 
   

Goobay - 1.5 meter - Coax kabel

€ 1,45 (incl. 21% BTW)
Productcode: 8445883285.4903
Voorraad: 22082
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€1,45Aantal 2-9€1,41Aantal 10 en meer€1,36
Payment methods

Goobay coax kabel wit 1.5 meter

De Goobay coax kabel wit 1.5 meter is een uitstekende keuze voor mensen die hun televisie van een sterk en storingsvrij signaal willen voorzien. In de meeste woningen hoeft slechts een kleine afstand overbrugd te worden om het aansluitpunt, waar het signaal van de kabelprovider binnenkomt, te verbinden met een televisie. Een coax kabel van 1.5 meter in lengte is daarvoor vaak al meer dan voldoende. Bovendien zorgt een korte kabel ervoor dat het signaal slechts een korte afstand hoeft af te leggen en hierbij zo min mogelijk in sterkte afneemt. Ook de kwaliteit van de kabel is een factor in de sterkte van het signaal dat uiteindelijk de aangesloten televisie weet te bereiken. De coax kabel van Goobay biedt een zeer goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Coax kabel 1.5 meter lengte

Het aansluitpunt voor coax kabels in een woning is meestal strategisch geplaatst. Het signaal van de kabelprovider komt bijvoorbeeld binnen op een punt waar het ideaal is om een televisie te plaatsen, omdat het licht dat door de ramen schijnt hier niet direct op het beeldscherm zal vallen. De meeste mensen wijken dan ook niet af van deze plaatsing. Een ander voordeel van het plaatsen van de televisie dichtbij het aansluitpunt is dat je met een coax kabel met een korte lengte prima de aansluiting kunt regelen. De 1.5 meter witte coax kabel Goobay is in dat geval een goede optie. Een korte kabel betekent dat het coax signaal zo sterk mogelijk wordt overgebracht. Er zal nauwelijks sprake zijn van signaalverlies.

IEC male en female aansluitingen

De Goobay coax kabel wit 1.5 meter is voorzien van twee type aansluitingen. Namelijk een IEC male en een IEC female aansluiting. De stekkers zijn door de fabrikant al op de kabel gemonteerd. Dit geeft je de zekerheid dat er sprake is van een optimale connectie tussen coax kabel en stekker. IEC stekkers kan je simpelweg in het aansluitpunt drukken. De connector hoeft niet vastgeschroefd te worden, zoals dat wel het geval is bij een F-connector aansluiting. De male stekker in de televisie of radio en de female stekker in het aansluitpunt in muur, splitter of tv box. Deze coax kabel kan zowel een analoog als digitaal signaal verzorgen.

Afscherming en impedantie

Let bij het kopen van een coax kabel op de specificaties zoals afscherming en impedantie. In het geval van dit product biedt de kabel onder meer door haar constructie afscherming tegen storingen tot 70 dB. De impedantie van de kabel is 75 Ohm. Daarmee wordt aangegeven hoeveel het signaal in sterkte afneemt wanneer een lengte van tientallen meters door de kabel wordt afgelegd. Beide waardes voldoen ruimschoots aan de gewenste standaard om een televisie storingsvrij van beeld te voorzien. Het impedantie cijfer is zelfs niet eens belangrijk in dit geval, omdat het om een coax kabel van slechts 1.5 meter in lengte gaat.

   
Meer over Goobay - 1.5 meter - Coax kabel (ProductID: 8445883285.4903)
 Lengte
1.5 meter
 Soort
Coax kabel
 Stekker type
Recht
 Afscherming
Enkelvoudig
 Merk
Goobay
 Kleur
Wit
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
IEC Female
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
70 dB
 Signaal
Analoog En Digitaal
 Impedantie
75 Ohm
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer goed "Bedankt voor de snelle levering. " 9,0
Uitstekend "Nooit geweten dat er zoveel verschil is tussen de kabels. Gelukkig wel snel de juiste gevonden." 9,5
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links