Prijs Meest verkocht   Filteren
 
   

Goobay - 1.5 meter - Coax kabel

€ 2,25 (incl. 21% BTW)
Productcode: 8444770304.4903
Voorraad: 4733
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Payment methods

Goobay coax kabel wit 1.5 meter met ferrietkern

Ieder huishouden maakt wel gebruik van een dienst zoals internet, televisie of vaste telefonie. Voor het afnemen van deze diensten kun je gebruikmaken van verschillende technieken. Het is mogelijk om deze diensten af te nemen via de binnenkomende telefoonaansluiting, met een glasvezelverbinding, met een kabelaansluiting en in sommige gevallen met een satellietschotel. De laatstgenoemde biedt alleen de mogelijkheid om televisie en radio te kunnen ontvangen. In Nederland wordt het meest gebruikgemaakt van de kabelaansluiting voor internet, telefonie en televisie. Met de Goobay coax kabel wit 1.5 meter met ferrietkern wordt het mogelijk om de apparaten die je wilt gebruiken op het kabelsignaal aan te sluiten. Het materiaal en de kwaliteit van een goede coax kabel zoals deze onopvallende witte Goobay kabel zorgen voor de beste ontvangst van het signaal.

Specificaties

De coax kabel met ferrietkernen Goobay is opgebouwd uit meerdere lagen. De kern van koper zorgt ervoor dat het signaal over de kabel kan worden doorgegeven. Een dubbelvoudige afscherming met daaromheen een mantel van PVC bieden bescherming tegen externe signalen. Ook de ferrietkernen die op de kabel gemonteerd zijn dragen bij aan het behoud van kwaliteit van het kabelsignaal. Voor het aansluiten van de kabel kun je gebruikmaken van de IEC stekkers die aan beide uiteinden zijn gemonteerd. Een mannelijke IEC stekker kan worden gebruikt in de vrouwelijke IEC aansluiting van een apparaat. De vrouwelijke IEC stekker aan de andere kant kan worden gebruikt om de kabel aan te sluiten op het binnenkomende kabel signaal. De Goobay coax kabel wit 1.5 meter met ferrietkern is geschikt voor zowel een analoog als een digitaal kabelsignaal.

Ferrietkernen

Voor het gebruik van de kabel wordt een signaal doorgegeven dat gebruikmaakt van een bepaalde frequentie. Omdat er meerdere signalen zijn die gebruikmaken van dezelfde frequentie is het noodzakelijk om het signaal van de kabel te beschermen. Hiermee wordt voorkomen dat de kwaliteit van het signaal achteruit gaat of dat er storing ontstaat. De coax kabel met ferrietkernen Goobay heeft daarom een dubbelvoudige afscherming. Om nog meer bescherming te bieden tegen externe signalen, denk aan stroomsignalen maar ook aan 4G of een magnetron, zitten er aan beide zijden van de kabel ferrietkernen gemonteerd. Een ferrietkern zorgt er nog eens extra voor dat signalen van buitenaf geen invloed hebben op de kabel en het signaal dat daar doorheen loopt.

Aansluiten en retoursignaal

De 1,5 meter lange kabel van Goobay kan eenvoudig worden aangesloten met de IEC stekkers. Dit zijn de gebruikelijke stekkers die op een standaard aansluiting te vinden zijn. De stekkers zijn recht en in het verlengde van de kabel gemonteerd. De mannelijke IEC stekker kan worden gebruikt op het apparaat dat je wilt aansluiten en de vrouwelijke stekker op de aansluiting waarop het kabelsignaal binnenkomt. Voor het gebruik van televisie en radio heb je in principe genoeg aan een analoog signaal, maar tegenwoordig komt er iets meer bij kijken. Met een digitaal kabelsignaal is het namelijk ook mogelijk om interactieve televisie te kijken en gebruik te maken van een kabelmodem voor internet en telefonie. Voor deze diensten is het wel noodzakelijk dat het signaal niet alleen kan worden ontvangen maar ook retour kan worden gestuurd. Zo wordt het mogelijk om data te versturen als je gebruikmaakt van internet of om te bellen. De coax kabel van Goobay met ferrietkernen is geschikt voor het gebruik op een analoog en een digitaal signaal. Ook gebruik in combinatie met een retoursignaal is mogelijk met deze coax kabel. Heb je problemen met de kwaliteit van het signaal? Neem dan contact op met de kabelprovider of probeer het signaal te verbeteren met behulp van een antenne versterker.

   
Meer over Goobay - 1.5 meter - Coax kabel (ProductID: 8444770304.4903)
 Lengte
1.5 meter
 Soort
Coax kabel
 Stekker type
Recht
 Afscherming
Dubbelvoudig
 Merk
Goobay
 Kleur
Wit
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
IEC Female
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
80 dB
 Signaal
Analoog En Digitaal
 Impedantie
75 Ohm
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer goed "Bedankt voor de snelle levering. " 9,0
Uitstekend "Nooit geweten dat er zoveel verschil is tussen de kabels. Gelukkig wel snel de juiste gevonden." 9,5
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links