Goobay haakse coax kabel 1.5 meter wit

Als je via het coaxsignaal goede kwaliteit televisie, radio en dataverkeer wilt hebben, dan hebt je ook een kwalitatief goede coaxkabel nodig. En natuurlijk ook een goedwerkende hoofdaansluiting en apparatuur van goede kwaliteit. Met de witte Goobay haakse coax kabel 1.5 meter wit heb je in ieder geval een kwaliteitskabel in huis. Gemakkelijk aan te sluiten op de wandcontactdoos, waarna de kabel in een rechte lijn naar de vloer gaat door de haakse stekkervorm. Dankzij de dubbele afscherming kun je er zeker van zijn dat externe storingsfactoren weinig tot geen invloed hebben op het signaal.

Specificaties

Vaak wordt beweerd hoe langer de kabel, hoe meer signaalverlies. Deze stelregel begint eigenlijk pas bij kabels die langer zijn dan 10 meter. Met de Goobay haakse coax kabel van 1.5 meter in de kleur wit hoef jij je daar in ieder geval geen zorgen over te maken. Handige aan deze coaxkabel is dat haakse stekker op zitten. Als je de wandcontactdoos in de muur hebt zitten en je steekt de connector van de coaxkabel er in, dan steekt de kabel niet eerst nog een aantal centimeter uit. De kabel gaat direct omlaag richting de vloer. Als de kabel langs een witte muur loopt, valt het vrijwel niet op. Dieper ingaande op de specificaties heeft deze coaxkabel een dubbele afscherming tot 70 dB en een weerstand van 75 Ohm. De PVC-mantel en de koperen kern zorgen ervoor dat het signaal goed geleid en interferenties van buitenaf vrijwel geen invloed hebben op het signaal.

Wegwerken coaxkabel

Hoewel deze coaxkabel wit is en mooi opgaat op een witte achtergrond zoals een muur, zijn er verschillende methodes waarop je de kabel mooi kunt wegwerken. De meest simplistische variant is door middel van spijkerclips. Deze kun je pas gebruiken als de kabel de plinten heeft bereikt. Daarnaast zal de kabel altijd in zicht blijven op de plint. Als je dat niet soort is dat natuurlijk een prima oplossing. Een effectievere oplossing is om de kabels onder de vloer of achter plinten te laten verdwijnen. Maar dan moet je wel de mogelijkheid hebben om dit te realiseren. Als de wandcontactdoos midden op de muur zit, dan is de mooiste wegwerking te creëren met kabelgoten. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus kun je mooi laten opgaan in het interieur. Daarnaast zijn ze ook verkrijgbaar in verschillende materialen, zodat de afdekking van de kabel ook nog in gradaties een beschermingsfunctie heeft.

Goobay

Goobay is een merk dat valt onder de bedrijfsnaam Wentronic. Dit Duitse bedrijf opereert wereldwijd en heeft ook internationaal 300 medewerkers in dienst. Naast Goobay vallen ook andere merknamen onder Wentronic. Denk hierbij aan Clicktronic, HP, Cabstone en Strontium. Aan de hoeveelheid merknamen kun je eigenlijk al afleiden dat het bedrijf Wentronic een groot aanbod heeft aan producten en dit levert via een breed scala aan merknamen. Wentronic gaat voor hoge kwaliteit en dat merk je ook met de Goobay coaxkabel met de haakse coaxstekker.

  
Meer over de Goobay - 1.5 meter - Coax kabel (ProductID: 7783929255.4903)
 Lengte
1.5 meter
 Soort
Coax kabel
 Stekker type
Haaks
 Afscherming
Dubbelvoudig
 Eigenschappen
Haakse Stekkers
 Merk
Goobay
 Kleur
Wit
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
IEC Female
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afscherming tot
70 dB
 Impedantie
75 Ohm
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links