Goobay - 7.5 meter - Satelliet kabel

€ 9,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 3
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€9,99Aantal 2-9€9,74Aantal 10 en meer€9,39

Goobay satelliet kabel 7.5 meter

Het ontvangen van TV- of radio-programma’s via schotelantenne is inmiddels gemeengoed geworden. Om de signalen dan in goede banen te leiden is er coax nodig. Geen gewone antennevarianten, want daar hebben we niets aan bij satellietontvangst, maar speciale satellietuitvoeringen. Om het sterk vereenvoudigd, en zonder al te technisch te worden, uit te leggen: de satellietsignalen liggen ‘hoger in de ether’ dan die via de gewone antennecoax. Een gangbare antennecoax kan door zijn geaardheid die signalen niet verwerken, een satellietcoax daarentegen wel.

Betaalbare kwaliteit

Goobay is een populair Duits low budget-merk dat een naam gevestigd heeft in het op de markt brengen van betaalbare oplossingen voor telecommunicatie- en datacommunicatieproblemen. Ze zijn zeer sterk in kabels, waarmee ze al meer dan 25 jaar ervaring hebben. Kwaliteit voor de kleine beurs is wel degelijk mogelijk. De firma toont het aan met deze 7.5 meter uitvoering. Door de gunstige specificaties hiervan wordt een storingsvrije signaalverwerking gegarandeerd. Geen geblokt beeld en geen knetterend geluid. Zelfs een antenneversterker is niet eens persé nodig bij deze lengte en lage kabeldemping. De overige gunstige eigenschappen van deze uitvoering worden in de navolgende alinea’s nader toegelicht.

Waarom deze Goobay satellietkabel?

Er zijn verschillende redenen om voor deze coax te kiezen. Op de eerste plaats zijn de connectoren verguld om corrosie ervan tegen te gaan. Daarnaast zijn ze gegoten, waarmee vochtinwerking vermeden wordt. Verder zijn ze voorzien van afdekkapjes om te voorkomen dat vocht op de connectoren terecht komt. Hierdoor is dit model uitermate geschikt voor vochtige omgevingen, zoals bijvoorbeeld kelders. Op die manier kun je hem door de kelder heen trekken. De aderkern is van zuiver koper gemaakt, waardoor een optimale signaaloverdracht wordt verkregen met weinig demping. Oftewel hij heeft een redelijk laag signaalverlies voor een breed frequentiespectrum. Nog meer argumenten om voor dit model te kiezen staan in de volgende alinea.

Nog meer koop-argumenten

Deze Goobay heeft een dubbele afscherming, waardoor hij een zeer goede bescherming biedt tegen stoorsignalen in de ether. Op deze wijze wordt een afschermdemping van zelfs meer dan 80 dB gerealiseerd. Ook als het gaat om het praktisch verwerken ervan, heeft deze zijn voordelen. Door zijn platte karakter laat hij zich goed uit het zicht wegwerken op plinten bijvoorbeeld. Ook scherpe bochten zijn voor hem absoluut geen probleem, omdat hij zich vrij makkelijk laat buigen tot zelfs ‘bijna knikken’ aan toe. Op deze wijze laat de hij zich op moeilijk bereikbare plaatsen of om hoeken goed verwerken.

Vragen en advies

Heb je vragen of heb je advies nodig bij het kiezen van een Goobay satelliet kabel 7.5 meter? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.


Specificaties
Meer over Goobay - 7.5 meter - Satelliet kabel (Productcode: 8866609715.4903)
 Lengte
7.5 meter
 Soort
Satelliet kabel
 Stekker type
Recht
 Afscherming
Dubbelvoudig
 Eigenschappen
Verguld
 Merk
Goobay
 Kleur
Wit
 Aansluiting 1
F-Connector Male
 Aansluiting 2
F-Connector Male
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
80 dB
 Impedantie
75 Ohm