Delock - 2 meter - Satelliet kabel

€ 12,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 155
Vandaag besteld, maandag in huis
Extra korting!
Aantal 1€12,99Aantal 2-9€12,67Aantal 10 en meer€12,21
Payment methods

Delock satelliet kabel 2 meter

Als je graag televisie kijkt, dan wil je dat natuurlijk in de beste kwaliteit. Het liefst niet te hoge maandelijkse kosten, terwijl je wel een zeer ruim aanbod aan televisiezenders hebt. Dat kan met schoteltelevisie, die meerdere voordelen heeft. Maar dan moet je wel apparatuur van goede kwaliteit in huis halen om ook optimaal van deze voordelen te kunnen genieten. Naast de apparatuur moet je ook een coax van goede kwaliteit in huis halen. Kies dan voor deze Delock van 2 meter, mits dat voldoende lengte is. Hiermee haal je betrouwbare kwaliteit in huis om de zend- en ontvangstapparatuur met elkaar te verbinden, zodat jij kunt genieten van jouw moment van rust voor de televisie.

Specificaties

Als je op zoek bent naar een coax voor schotelantenne, dan staan er normaliter specificaties bij. Hieruit kun je afleiden welke kwaliteit deze kabels hebben en of ze geschikt zijn voor jouw woon- of gebruikssituatie. Naast de lengte kun je kijken naar de afscherming, impedantie, demping, gebruikte materialen en aansluitingen. Zo is deze Delock uitvoering voorzien van een dubbele afscherming tot 85 dB. De weerstand is 75 Ohm aan beide uiteinden en dat is een standaard impedantie voor een satelliet coax. De mantel is van PVC en met de koperen kern (ader) weet je in ieder geval dat het signaal een goede geleiding heeft. Daarbij zijn de stekkers verguld, waardoor kans op corroderen tot een minimum beperkt is.

Wegwerking satellietkabel

Als je alle apparatuur hebt aangesloten, dan kun je eindelijk genieten van jouw favoriete documentaires, series en films. Het enige vervelende zou kunnen zijn dat je de coax aan de zijkant los ziet liggen. Dit is natuurlijk geen gezicht en kan ook nog eens gevaarlijk zijn voor huisdieren en kinderen. Ook de coax zelf loopt een grotere kans om beschadigd te raken. Daarom kun je hem beter wegwerken en dat kan op verschillende manieren. Simpelste methode is via spijkerclips. Echter dan zie je hem nog steeds. Andere mogelijkheid is onder de vloer door. Met behulp van kabelgoten kun je hem ook wegwerken en gelijk beschermen tegen externe factoren als meubilair, kinderen en huisdieren. Afhankelijk van de situatie en de vloerconstructie zijn er diverse mogelijkheden voor het wegwerken.

Het merk Delock

Het betreft hier een betrouwbaar merk dat kwaliteit levert op IT-gebied. Het is een trendsetter in de IT hardware sector en behoort tot de top omtrent ontwikkelingen in deze markt. Het bedrijf is een gespecialiseerde partner voor distributeurs. Ze hebben een breed assortiment voor de industrie, maar ook voor jou thuis als eindgebruiker. Zij leveren accessoires zoals adapters en kabels met hoogfrequentie technologie voor specifieke computers en netwerkverbindingen. Hoewel ze al aan de top staan, wil Delock uiteraard ook tot de top blijven behoren. Daarom focust het bedrijf zich op technische innovatie en brengt deze ontwikkelingen ook op de markt. Hun producten zijn altijd up-to-date, zodat je altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit materialen.


Specificaties
Meer over Delock - 2 meter - Satelliet kabel (Productcode: 9006850224.4903)
 Lengte
2 meter
 Soort
Satelliet kabel
 Stekker type
Recht
 Afscherming
Dubbelvoudig
 Eigenschappen
Verguld
 Merk
Delock
 Kleur
Zwart
 Aansluiting 1
F-Connector Male
 Aansluiting 2
F-Connector Male
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
85 dB
 Impedantie
75 Ohm
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links