Goobay - 2.5 meter - Satelliet kabel

€ 5,29 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 6
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€5,29Aantal 2-9€5,16Aantal 10 en meer€4,97

Goobay satelliet kabel 2.5 meter

Wie met veel pijn en moeite een schotel heeft geplaatst, of wellicht zelfs meerdere, zal het kijk- en luistergenot niet willen laten verpesten door een miserabel kabeltje. En toch is het juist dáár dat men meestal spaart, terwijl dit nota bene de kleinste kostenpost is in het geheel. Daarom geven wij je advies hoe je deze valkuil kunt vermijden door de juiste te nemen. Het gaat hier met de Goobay om een relatief korte uitvoering, zodat een eventuele antenneversterker niet nodig is en je daarmee weer geld spaart. Wat wel nodig is en waar je op moet letten lees je in de alinea’s die hierna volgen.

Kwaliteit voor weinig geld

Als je de prijs ziet, kun je haast niet geloven dat hier toch sprake is van kwaliteit. De coax heeft vergulde connectoren om ze corrosiebestendig te maken. Dat goud beter geleidt is in zoverre een fabeltje, dat je daar echt niets van merkt bij een coax. We houden ervan je correct advies te geven. Wat wel belangrijk is, is dat er een zeer goede afscherming is tegen stoorsignalen om ons heen. Want het wemelt van de storing oftewel elektrosmog. Als je het zichtbaar zou kunnen maken dan zou je je wanen in een nevel of mist. Dan is het een geruststellende gedachte te weten dat deze kabel een afschermdemping van maar liefst 80 dB heeft. Dit wordt verkregen door een dubbele afscherming. Eenvoudig gezegd: stoorsignalen hebben geen schijn van kans meer om je ‘heerlijke avond’ te verpesten! Tevens voorkomt deze afscherming uitstraling van binnenuit, waardoor andere elektrische en/of elektronische apparaten gestoord kunnen worden, oftewel instraling van/op andere apparatuur.

Meer dan een eenvoudige coax

Deze coax hier heeft enkele bijzonderheden. Niet alleen heeft hij vergulde contacten, maar ook de ader van ‘de coax’ is van zuiver koper, waardoor een optimale geleiding van lage frequenties tot zeer hoge frequenties wordt verkregen. Daardoor is deze coax niet alleen als satellietkabel te gebruiken. Maar nog niet genoeg. Niet alleen doordat de connectoren eraan zitten vast gegoten, maar juist ook door het weersbestendige afdekkapje dat over de connector heen geschoven kan worden, is deze ruim inzetbaar. Je kunt hem daardoor zelfs onder laminaat, door de kelder of over het plafond heen leggen, waar het eventueel wat vochtiger kan zijn. Dat is geen enkel probleem voor deze Goobay.

Nuttige kenmerken

Omdat de buigradius, de mate waarin je de kabel kunt buigen, vrij laag is kun je hem nogal scherp buigen. Super handig als je hem mooi om de hoeken wilt leggen over de plint heen of anderszins genoodzaakt bent scherpe bochten te maken. Bovendien is hij behoorlijk plat, waardoor hij mooi weggewerk kan worden over de eerder genoemde plinten of juist achter een flatscreen die praktisch tegen de muur aan zit of anderszins achter een kast die dicht tegen de muur staat. Niet alleen technisch staat deze Goobay zijn mannetje, zeker ook qua installatiegemak.

Vragen en advies

Heb je vragen of heb je advies nodig bij het kiezen van een Goobay satelliet kabel 2.5 meter? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.


Specificaties
Meer over Goobay - 2.5 meter - Satelliet kabel (Productcode: 8866644036.4903)
 Lengte
2.5 meter
 Soort
Satelliet kabel
 Stekker type
Recht
 Afscherming
Dubbelvoudig
 Eigenschappen
Verguld
 Merk
Goobay
 Kleur
Wit
 Aansluiting 1
F-Connector Male
 Aansluiting 2
F-Connector Male
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
80 dB
 Impedantie
75 Ohm