Valueline - 1 meter - Satelliet kabel

€ 2,89 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 891
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€2,89Aantal 2-9€2,82Aantal 10 en meer€2,72

Valueline VLSP41000W10 satelliet kabel 1 meter

Televisie kijken is een ontspannende bezigheid. Je hebt een TV of decoder in de woonkamer staan. Dan heb je nog een satellietschotel. Nu nog een kabel om het signaal te verbinden. Dan komt de Valueline VLSP41000W10 satelliet kabel van 1 meter om de hoek kijken. Valueline is een bekend en betrouwbaar merk in de kabelwereld. Is de afstand tussen de schotel en TV of decoder minder dan een meter? Des te beter, want hoe korter de kabel, hoe beter de signaalkwaliteit meestal is. Dan heb je genoeg aan deze F-antennekabel van 1 meter lang om te zorgen voor een goed beeld en geluid.

Satelliet coaxkabels

De Valueline VLSP41000W10 satelliet kabel van 1 meter bestaat uit twee F-connectors die een rechte vorm hebben. De connectors hebben beide een male-aansluiting. Deze satellietkabel is speciaal voor de aansluiting van satelliet installatie in huis. Ze hebben een mindere demping op de hogere frequentie die ontvangers van het satellietsignaal gebruiken. Een satelliet coaxkabel gaat namelijk tot 2,5 GHz, een frequentie die met een gewone coaxkabel nooit haalbaar is. Daarbij heeft de satelliet coaxkabel een dikkere kern, waardoor het signaal goed doorgeleid wordt en weinig signaalverlies kent. Met deze satelliet kabel ben je verzekerd van goede kwaliteit radio, televisie en satelliet.

Verdere specificaties

Deze 1 meter lange Valueline satellietkabel heeft 75 Ohm impedantie. Dit is ook gebruikelijk voor satelliet en antenne CAI-aansluitingen, dus nu weet je zeker dat je goed zit met deze kabel. Doordat je gebruik maakt van deze korte lengte aan kabel, is de demping een stuk lager dan bij de langere varianten. Je krijgt dus een sterk signaal binnen en dat zul je ook merken als je bijvoorbeeld televisie kijkt. Deze kabel heeft ook nog een dubbele afscherming, zodat het signaal goed wordt doorgeleid en er geen storingsfactoren van buitenaf invloed hebben op het signaal. De enige storing die je dan nog zou kunnen hebben wordt dan veroorzaakt door een factor bij de LNB (ontvangstkop).

Wegwerken van de kabel

Deze satelliet kabel is verkrijgbaar in de kleur wit. Als de muur waarlangs je de kabel legt ook wit is, dan zal hij niet zo opvallen. Des te beter, dan dat je zo’n opvallende kabel door je huis hebt lopen. Om de kabel mooi af te werken of zelfs weg te werken zijn er verschillende methoden. Heb je plinten langs de muren, dan kun je overwegen om deze los te halen om de kabel daarachter te leggen. Ook kun je kiezen voor spijkerclips, zodat je de kabel mooi langs de muur kunt vastzetten. Helaas zit dit er niet altijd even mooi uit. Je kunt dan overwegen om kabelgootjes te gebruiken, welke ook nog in diverse kleuren verkrijgbaar zijn.

Specificaties
Meer over Valueline - 1 meter - Satelliet kabel (Productcode: 8991317520.4903)
 Lengte
1 meter
 Soort
Satelliet kabel
 Stekker type
Recht
 Afscherming
Enkelvoudig
 Merk
Valueline
 Kleur
Wit
 Aansluiting 1
F-Connector Male
 Aansluiting 2
F-Connector Male
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
70 dB
 Impedantie
75 Ohm