Delock - 1 meter - Satelliet kabel

€ 11,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 203
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€11,99Aantal 2-9€11,69Aantal 10 en meer€11,27
Payment methods

Delock satelliet kabel 1 meter

Om jouw antenneschotel te verbinden met de TV-ontvanger, ga dan voor deze uitvoering hier van 1 meter. Deze heeft een dubbele afscherming en vergulde stekkers. Daarnaast is hij voorzien van een mantel van PVC en een koperen kern. Met het merk Delock haal je kwaliteit in huis, waardoor er vrijwel geen kans bestaat dat je storingen ervaart op jouw TV. In ieder geval niet door deze coax. Haal hem daarom in huis en bekijk jouw documentaires, films en series in de beste kwaliteit.

Verschillen coax- en satelliet kabel

Een van de verschillen tussen beide soorten is de kabeldemping. De uitvoeringen voor schotelontvangst hebben een lagere demping op hoge frequentie. De hoge frequenties worden juist gebruikt door dit soort ontvangers. Waar een dergelijke coax een frequentiebereik heeft tot 2,5 GHz, haalt een normale coax dat bijlange na niet. De eerstgenoemde heeft daarbij meestal ook een dikkere kern. Hierdoor worden de signalen beter doorgeleid zonder signaalverlies. Een ander verschil is de aansluiting. Normale coaxuitvoeringen zijn voorzien van IEC-connectoren en de uitvoeringen voor schotelontvangst zijn juist standaard voorzien van F-connectoren. Dit maakt ze ook beter geschikt voor buiten, maar dan zul je ook naar specifieke eigenschappen moeten kijken voor buitengebruik zoals UV-bestendigheid.

Specificaties

Vaak zijn de iets duurdere uitvoeringen ook wel een stuk beter, maar het zijn de specificaties die bepalen of een coax daadwerkelijk een bepaalde kwaliteit ook heeft. Zo bepaalt de afscherming in hoeverre elektromagnetische storingen worden verminderd, de soort materialen en de diameter hoe goed het interne signaal wordt doorgeleid en de soort stekker hoe betrouwbaar de signaaloverdracht is naar de betreffende apparatuur. Met deze Delock van 1 meter zit je in ieder geval goed. Deze heeft een dubbele afscherming tot 85 dB (gangbaar) en is voorzien van vergulde stekkers wat oxidatie tegengaat. De PVC-mantel en de koperen ader zorgen verder voor een goede weerstand tegen externe factoren en een goede geleiding van het kernsignaal. Hierdoor kijk jij televisie in de kwaliteit die je gewend bent of zelfs beter.

Keuze voor satelliet televisie

Hoewel de materiaalinvestering aan het begin veel lijkt, ben je op lange termijn goedkoper uit. Binnen een aantal jaren heb je het investeringsbedrag terugverdiend. Ben je iemand die van veel keuze houdt? Televisie via schotelantenne heeft een breder zenderaanbod dan menige aanbieder van kabel-TV. Internationale zenders wereldwijd worden gewoon via de schotel ontvangen. Als de aanbieders van televisie via decoder al bepaalde internationale zenders aanbieden, zul je daar extra voor moeten betalen als je die in jouw TV-pakket wilt hebben. Daarnaast kun je via de schotelantenne steeds vaker zenders ontvangen in Ultra HD-kwaliteit. Als je dan ook een Ultra HD-televisie hebt, dan geniet je nog meer van jouw documentaires, films en series in een uiterst goede kwaliteit.

Vragen en advies

Heb je vragen of heb je advies nodig bij het kiezen van een Delock satelliet kabel 1 meter? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.


Specificaties
Meer over Delock - 1 meter - Satelliet kabel (Productcode: 9006855127.4903)
 Lengte
1 meter
 Soort
Satelliet kabel
 Stekker type
Recht
 Afscherming
Dubbelvoudig
 Eigenschappen
Verguld
 Merk
Delock
 Kleur
Grijs
 Aansluiting 1
F-Connector Male
 Aansluiting 2
F-Connector Male
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
85 dB
 Impedantie
75 Ohm
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links