Goobay - 1.5 meter - Satelliet kabel

€ 3,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 115
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€3,99Aantal 2-9€3,89Aantal 10 en meer€3,75

Goobay satelliet kabel 1.5 meter

Degenen die schotel televisie kijken hebben hier vaak goede redenen voor. Er zijn namelijk verschillende voordelen aan deze vorm van TV kijken ten opzichte van kabeltelevisie. Een van die voordelen zijn het aantal internationale zenders die je kunt bekijken via de schotel. Om het signaal goed door te krijgen op jouw televisie is het verstandig een kwalitatief goede bijbehorende specifieke coax te kopen. Wij hebben diverse lengtes in ons assortiment, bijvoorbeeld deze Goobay.

F-connector

De gebruikelijke connectoren zijn van het F-type. De stekkers hebben een rechte vorm. Hierdoor zul je wel moeten kijken of er voldoende ruimte is tussen de apparatuur waarop de Goobay wordt aangesloten en bijvoorbeeld een muur. Beide connectoren hebben een male-aansluiting. F-connectoren zijn voorzien van schroefdraad, bij de male-uitvoering zit die aan de binnenkant. Daardoor is de connectie tussen de apparatuur en de coax zeer betrouwbaar. Zeker als je dit vergelijkt met de standaard connector (IEC) van de traditionele antenne. Je hebt dus hiermee zekerheid dat je zonder storingen jouw favoriete series en films kunt bekijken.

Specificaties

Deze Goobay is voorzien van een PVC-mantel en een koperen ader voor de goede geleiding. De technische aspecten waar je op moet letten zijn bijvoorbeeld de afscherming en impedantie. Kwaliteitsexemplaren hebben een afsluitimpedantie van 75 Ohm en een afschermdemping tot 75 dB. Hoe hoger deze laatste waarde is, hoe beter de afscherming de coax beschermt tegen storing van buitenaf en uitstraling van binnenuit. Dit laatste zou namelijk storing kunnen geven op andere elektrische en/of elektronische apparatuur. Voor de kabeldemping geldt juist dat de dB-waarde zo laag mogelijk moet zijn voor een optimale signaaloverdracht zonder de noodzaak van een antenneversterker. Gemiddeld genomen ligt de demping tussen de 9 tot 12 dB te zijn per 100 meter op een frequentie van 230 MHz. Deze coax is ook nog eens verguld, wat beschermt tegen oxidatie.

Satelliet kabel wegwerken

Als je alle apparatuur zoals de schotel, ontvanger en bijbehorende coax hebt aangeschaft, is het natuurlijk fijn als dit mooi is weggewerkt. Dit kan op verschillende manieren. Met spijkerclips laat hij zich langs de plint vastmaken. Echter is dit niet de meest fraaie afwerking, want hij blijft gewoon in het zicht. Als alternatief kun je dan gebruikmaken van kabelgoten. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren. Hiermee dek je hem af en is hij ook nog eens beschermd tegen beschadigingen door externe factoren. Afhankelijk van jouw woonsituatie zijn er dus verschillende manieren om ze in huis weg te werken.


Vragen en advies

Heb je vragen of heb je advies nodig bij het kiezen van een Goobay satelliet kabel 1.5 meter? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.


Specificaties
Meer over Goobay - 1.5 meter - Satelliet kabel (Productcode: 8866648939.4903)
 Lengte
1.5 meter
 Soort
Satelliet kabel
 Stekker type
Recht
 Afscherming
Dubbelvoudig
 Eigenschappen
Verguld
 Merk
Goobay
 Kleur
Wit
 Aansluiting 1
F-Connector Male
 Aansluiting 2
F-Connector Male
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
80 dB
 Impedantie
75 Ohm