Valueline coax splitter VLSP40950M

De Valueline coax splitter VLSP40950M is een uitstekende keuze voor mensen die een effectieve en goedkope oplossing zoeken om een enkele coax aansluiting te splitten in twee aansluitingen waar coax kabels op aangesloten kunnen worden. Deze splitter van klein formaat heeft een IEC Female ingang en twee IEC Male uitgangen en kan onder andere gebruikt worden voor het aansluiten van twee televisies. De lage prijs zal voor de meeste mensen de voornaamste reden zijn om dit product te kiezen. Je krijgt echter ondanks de lage aankoopprijs een gedegen product waarmee je prima in staat bent een coax aansluiting op te splitten.

Compact design voordelen

Een van de voordelen van de Valueline VLSP40950M splitter is het compacte design. Het product heeft een minimaal formaat en is daardoor makkelijk te gebruiken. De IEC aansluitingen worden op de ingang en uitgangen gedrukt en het kleine formaat maakt de splitter zo licht dat deze niet op een muur bevestigd hoeft te worden. Een ander voordeel van het design is de buitenkant die volledig van metaal is. Je hoeft daarom niet bang te zijn dat het product door een stootje al beschadigd en daardoor niet meer gebruikt kan worden. Valueline levert kortom een eenvoudige splitter gemaakt van hoogwaardige materialen.

Nikkel vergulde connectoren

De aansluitingen op de Valueline coax splitter VLSP40950M zijn 1x IEC Female en 2x IEC Male. Op het product staat duidelijk aangegeven welke aansluiting een ingang of uitgang is. Een coax kabel met mannelijke stekker kan je met de splitter twee keer in een hoek van 90 graden naar links en naar rechts splitten. Tevens een noemenswaardige specificatie is dat de connectoren nikkel verguld zijn. Deze eigenschap zorgt ervoor dat het signaal zuiver wordt doorgegeven aan de twee aangesloten coax kabels. De goedkope splitter van Valueline is niet het beste tegen storingen beschermd maar voor het splitten van een korte kabel naar 2 tv’s prima.

NIET retourgeschikt

Tevens belangrijk om te melden is dat deze splitter NIET retourgeschikt is. Dit wil zeggen dat als je de Valueline VLSP40950M gebruikt voor het splitten van een signaal bedoeld voor digitale televisies, dat je niet in staat bent om de smart functies te gebruiken. Als dit je bedoeling is met de splitter dan kan je beter een ander product uit ons assortiment kiezen. We kunnen in dat geval een coax splitter met Kabel Keur certificering aanbevelen die niet alleen retourgeschikt is, maar ook optimaal beschermt tegen storingen veroorzaakt door bijvoorbeeld 4G signalen. Wil je twee televisies van een analoog coax signaal voorzien en maak je jezelf geen zorgen om storingen, bestel dan de Valueline coax splitter VLSP40950M.

  
Meer over de Valueline - Coax Splitter (ProductID: 7730359077.4903)
 Accessoires
Coax Splitter
 Merk
Valueline
 Aantal poorten
2
 Kleur
Zilver
 Ingang
1x IEC Female
 Uitgang
2x IEC Male
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links