Hirschmann KOKA 9 TS coax kabel 20 meter op rol

Voor het aansluiten van televisies en kabelmodems kun je gebruikmaken van een coax kabel. Deze wordt bevestigd aan de hoofdaansluiting in de woning voor coax waarna je de televisies, radio’s en het modem voor internet en telefonie kunt aansluiten. Dit kan eventueel met een coax versterker of met behulp van splitters. Om overal goed gebruik te kunnen maken van het signaal dat over een coax kabel wordt doorgegeven heb je coax kabels nodig van goede kwaliteit. Als je de kabels ook nog zelf op de gewenste maat wilt maken dan zit je met de Hirschmann KOKA 9 TS coax kabel 20 meter op rol helemaal goed.

Specificaties

De KOKA 9 TS coax kabel van Hirschmann is eenvoudig op maat te maken en aan te sluiten met KOKWI 5 en KOSWI 5 connectoren. De kwaliteit van de kabel en de kwaliteit van het door te geven signaal worden gegarandeerd door de driedubbele laag waaruit de kabel is opgebouwd. Niet alleen wordt signaalverlies hiermee voorkomen maar is de kabel ook beschermd tegen straling van buitenaf zoals van het mobiele 4G netwerk. De mantel is van PVC en de kern van de kabel is gemaakt van koper voor de beste geleiding. Bij de Hirschmann KOKA 9 TS rol 20 meter krijg je standaard een garantie van 3 jaar op de kwaliteit van het product. De coax kabel is aan te sluiten op zowel digitale als analoge aansluitingen.

Toepassingen

De Hirschmann KOKA 9 TS coax kabel 20 meter op rol kan worden gebruikt voor het aansluiten van verschillende multimedia apparaten. Met de KOKA 9 TS kabel van Hirschmann is het mogelijk om de televisie en de radio direct met een analoog signaal aan te sluiten. Het is ook mogelijk om de kabel te gebruiken voor een digitale aansluiting voor radio en televisie. Dit is een signaal dat met hogere kwaliteit de huiskamer binnenkomt en meerdere mogelijkheden biedt. Eén van deze mogelijkheden is interactieve televisie. Het digitale signaal kan worden gebruikt voor het gebruik van een digitale decoder. Hiermee kunnen programma’s worden teruggekeken, gepauzeerd en opgenomen. Natuurlijk is het ook mogelijk om de coax kabel te gebruiken voor het aansluiten van een modem voor internet en telefonie.

Zelf op maat maken

Het voordeel van de Hirschmann KOKA 9 TS rol 20 meter is dat je de kabel zelf op de gewenste maat kunt maken. Dit kan eenvoudig door de kabel op de juiste maat te knippen. Vervolgens kun je een KOSWI 5 en een KOKWI 5 connector op beide uiteinden monteren. De kabel is nu klaar voor gebruik. Houd er bij het op maat maken van de kabel wel rekening mee dat niet alle signalen over een lange afstand doorgegeven kunnen worden. Soms is de afstand tussen aansluiting en apparaat te groot waardoor de signaalsterkte te zwak is om doorgegeven te worden. Hiervoor gebruik je een coax versterker waarbij het signaal versterkt wordt doorgegeven. Vaak kun je met een coax versterker meerdere apparaten aansluiten op de hoofdaansluiting.

Kabel keur

De KOKA 9 TS coax kabel van Hirschmann is voorzien van een Kabel Keur certificaat. Dit betekent dat de kabel is goedgekeurd door de Kabel Keur organisatie. Hier worden kabels en toebehoren door onafhankelijke professionals gecontroleerd en gekeurd aan de hand van verschillende kwaliteitseisen. Vanwege dit keurmerk kan de garantie van 3 jaar op de KOKA 9 TS coax kabel van Hirschmann ook worden gegarandeerd. Wanneer een product voorzien is van een Kabel Keur certificaat weet je dat je met materiaal van hoge kwaliteit te maken hebt.

  
Meer over de Hirschmann - 20 meter - KOKA 9 TS - Coax kabel per rol (ProductID: 8827321976.4903)
 Lengte
20 meter
 Soort
Coax kabel per rol
 Afscherming
4G, Drievoudig
 Merk
Hirschmann
 Kleur
Wit
 Type
KOKA 9 TS
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afscherming tot
95 dB
 Impedantie
75 Ohm
 Gecertificeerd
Kabel Keur
 Lengte rol
20 meter
 Serie
Professioneel
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links