Hirschmann - KOKA 9 TS - Coax kabel per meter

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Hirschmann KOKA 9 TS coax kabel per meter

Een 75 ohms soepele coax met drievoudige afscherming tegen 4G/LTE-storing volgens Klasse A++, zeer lage signaal demping (vooral in CATV-bereik) dankzij 6,9 mm diameter en foamed Poly Ethyleen (blauw) diëlektricum en een hoge structured return loss (demping) tot 1 GHz. Hij is tevens UV-resistent en heeft een kleine buigradius. Geschikt voor multimediale toepassing in het CATV- en satellietfrequentie bereik (3 GHz ready). Breedbandige doorvoer van digitale UDH (ultra high definition) TV-signalen met 3D weergave. Kwaliteit van dit product wordt onderstreept door Kabel Keur certificering en 5 jaar fabrieksgarantie. MoCA compliant: internet via coax (als je niet al internet via de kabelaanbieder hebt), met data in satellietfrequentieband (950 MHz – 2150 MHz) en hierdoor geen gelijktijdige data en satellietsignaaldoorvoer via zelfde KOKA mogelijk.

De kracht zit hem in de afscherming

Om de beelden van de televisie, de informatie van internet of de muziek van de radio prima te kunnen weergeven is het onvermijdelijk dat de coax een laag signaalverlies heeft, veroorzaakt door de onvermijdelijke interne ‘weerstand’, die bij wijze van maat ook wel kabel- of signaaldemping genoemd wordt. Die bedraagt (per 100m) bij deze KOKA 9 TS slechts 1,5 dB tot 17,2 dB (5 MHz – 860 MHz, CATV) en 28,2 dB per 100 m rond de 2150 MHz (bovengrens satellietfrequentieband). Daardoor uitermate geschikt voor multimediale toepassingen inclusief satelliettelevisie. Om een grote weerstand te bieden aan elektrosmog is de 9TS voorzien van een drievoudige afscherming. Hierdoor worden de stoorsignalen (met name de 4G/LTE veroorzaakt door mobiele telefoons rond de 800 MHz) met hoge waarden gedempt: meer dan 110 dB in de ‘benedenband’ van 30 MHz tot 1 GHz en nog altijd meer dan 95 dB in de hoge frequentieband tussen de 2 GHz en 3 GHz. Dit is absoluut Klasse A++ waardig, waardoor deze Hirschmann KOKA 9TS ook terecht dit hoogste predicaat draagt.

Installatie makkelijk gemaakt

Met een gladde mantel, hoge soepelheid en daardoor een klein buigradius, die maximaal 3,5 cm bedraagt bij enkele buiging en 7 cm bij haspel, is deze kabel praktisch comfortabel te installeren. Zeker als men ook nog de ruime installatietemperatuur tussen -5 ˚C tot en met 50 ˚C erbij betrekt. De bedrijfstemperatuur waarin deze coax mag worden gebruikt ligt tussen de -40 ˚C en 70 ˚C. De buitenfolie geleidt niet. Daarom moet bij het afmonteren op een wandcontactdoos bijvoorbeeld die folie worden verwijderd. De 9TS is UV resistent en daardoor eventueel ook buiten te gebruiken, of binnen wanneer hij voor het raam gelegd wordt en een goot hiervoor niet mogelijk/wenselijke is of wegwerken in de muur/vloer niet gewenst is.


Specificaties
Meer over Hirschmann - KOKA 9 TS - Coax kabel per meter (Productcode: 8827312170.4903)
 Soort
Coax kabel per meter
 Afscherming
Drievoudig
 Merk
Hirschmann
 Kleur
Wit
 Type
KOKA 9 TS
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
90 dB
 Impedantie
75 Ohm
 Kabeldiameter
7 mm
 Gecertificeerd
Kabel Keur
 Per meter