Clicktronic - 7.5 meter - Coax kabel

€ 24,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 132
Vandaag besteld, maandag in huis

Clicktronic vergulde coax kabel 7,5 meter

Als je waarde hecht aan de kwaliteit van het signaal dat je overdraagt, dan kunnen we je aanbevelen om de Clicktronic vergulde coax kabel 7,5 meter te kopen. Dit product heeft namelijk op verschillende punten betere specificaties dan de meeste andere artikelen die in onze webwinkel te koop zijn. Het is een product uit de serie professioneel en dat betekent dat je de hoogste zuiverheid en sterkte van het overgedragen signaal kunt verwachten. De hoogste beeldkwaliteit op je televisiescherm, de meest zuivere audio op je geluidsinstallatie en de snelste internetsnelheid via je modem. De Clicktronic vergulde coax kabel 7.5 meter met dubbelvoudige afscherming, ferrietkernen en met een goudlaagje bedekte connectoren is een uitstekende keuze.

Ferrietkernen en hoogwaardige connectoren

Het doel van deze verbinding is het overbrengen van data van een aansluitpunt tot een ontvangend apparaat. Dit kan bijvoorbeeld het signaal van het Abonnee Overname Punt van je kabeltelevisieprovider zijn tot aan je digitale televisietoestel. Je kunt hiervoor ieder snoer met de juiste lengte en aansluitingen gebruiken. Toch zijn er verschillen in kwaliteit en prijs tussen de verschillende typen in ons assortiment waarmee dit doel gerealiseerd kan worden. Dit verschil komt onder meer tot uiting in de eigenschappen die het product heeft om storingen op de verzonden data te voorkomen. De Clicktronic vergulde coax kabel 7,5 meter is een product van premium kwaliteit, onder meer omdat deze is voorzien van ferrietkernen en met goud bedekte connectoren. De ferrietkernen voorkomen storingen door andere hoge frequentiesignalen te blokkeren en de goudlaag zorgt voor een langdurige optimale connectie met de aansluitpunten van apparatuur die je wilt aansluiten.

Lengte en afscherming tegen stoorinvloeden

Een belangrijke specificatie is de afstand tussen twee aansluitpunten die overbrugd kan worden. In dit geval is de afstand 7,5 m. Een lengte die je nog wat bewegingsruimte geeft in waar je de televisie, of ander apparaat dat je wilt aansluiten, in de woning kan plaatsen. Over de gehele lengte is een dubbele afscherming om de geleider aangebracht. Deze lagen bieden bescherming tegen stoorinvloeden van externe bronnen op het interne hoogfrequente signaal, dat wordt verzonden door de kern. Onder andere straling van het mobiele internet 4G netwerk zou storingen kunnen veroorzaken. De dubbellaagse bescherming biedt een bovengemiddelde afscherming van minimaal 95 dB om dit tegen te gaan.

Specificaties
Meer over Clicktronic - 7.5 meter - Coax kabel (Productcode: 8870242838.4903)
 Lengte
7.5 meter
 Soort
Coax kabel
 Stekker type
Recht
 Afscherming
Dubbelvoudig
 Eigenschappen
Ferrietkernen, Verguld
 Merk
Clicktronic
 Kleur
Blauw
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
IEC Female
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
95 dB
 Signaal
Analoog En Digitaal
 Impedantie
75 Ohm
 Serie
Professioneel