HQ - 5 meter - Coax kabel

€ 18,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 7
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€18,99Aantal 2-9€18,52Aantal 10 en meer€17,85

HQ professionele vergulde coax kabel 5 meter

Een televisie kan met behulp van dit product worden aangesloten op de kabelaansluiting die in elke woning aanwezig is. Het is ook mogelijk om radio, internet en vaste telefonie met behulp van een kabelmodem te gebruiken via deze zelfde aansluiting. Met de HQ professionele vergulde coax kabel 5 meter is het mogelijk om deze apparaten aan te sluiten met een professionele kwaliteit. Het materiaal met de solide koperen kern en de zorgvuldige opbouw zorgen voor een overdracht van data met een hoge kwaliteit. Er zijn twee rechte IEC stekkers die benut kunnen worden voor het tot stand brengen van de verbindingen.

Specificaties

De HQ professionele vergulde coax kabel 5 meter is voorzien van een dubbelvoudige bescherming en twee ferrietkernen. Samen zorgen deze ervoor dat er een afscherming tegen instraling van buitenaf is van 90 dB. Dit betekent dat stoorzenders minder invloed hebben op de deugdelijkheid van de dataoverdracht. De connecties worden verzorgd door een male IEC en een female IEC stekker die beiden verguld zijn. Dit dunne opgedampte goudlaagje zorgt ervoor dat er geen oxidatie op de contactvlakken ontstaat. Aan de buitenkant vindt de bescherming plaats door een mantel die gemaakt is van PVC. Het product is geschikt voor gebruik in combinatie met een analoog en een digitaal signaal. Ook voor het gebruik met een retoursignaal waarmee een kabelmodem of een interactieve ontvanger kan worden aangesloten is deze uitvoering uiterst geschikt.

Signaalsterkte

Voor de aanwending van de voor televisie, internet of telefonie is het van groot belang dat de kwaliteit van het signaal ook goed genoeg is. Dit zorgt ervoor dat je televisie in HD kwaliteit kunt kijken of gebruik kunt maken van de internetverbinding. Om voor het behoud van het signaal te zorgen is de vergulde coax kabel 5 meter HQ voorzien van twee ferrietkernen. Deze ronde opzetstukjes die erom bevestigd zitten, zijn gevuld met het magnetische ferriet. Hiermee wordt hoogfrequente storing van buitenaf tegen gehouden. Ook de dubbelvoudige afscherming zorgt ervoor dat het signaal beschermd is tegen invloeden van buitenaf; deze is gespecificeerd op 90 dB. Een goede waarde, maar voor omgevingen met veel stoorinvloeden is het verstandig te kiezen voor een product met een minimale waarde van 110 dB.

Specificaties
Meer over HQ - 5 meter - Coax kabel (Productcode: 2544225536.4903)
 Lengte
5 meter
 Soort
Coax kabel
 Stekker type
Recht
 Afscherming
Dubbelvoudig
 Eigenschappen
Ferrietkernen, Verguld
 Merk
HQ
 Kleur
Zwart
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
IEC Female
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
90 dB
 Signaal
Analoog En Digitaal
 Impedantie
75 Ohm
 Serie
Professioneel