Technetix - 3 meter - Coax kabel

€ 15,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 123
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€15,99Aantal 2-9€15,59Aantal 10 en meer€15,03

Technetix haakse coax kabel 3 meter

Een antennekabel wordt meestal gebruikt voor kabeltelevisie. Deze uitvoering hier met een mannelijke (met pin) en vrouwelijke (zonder pin) IEC stekker kan worden gebruikt om een apparaat aan te sluiten op de antennewandcontactdoos. De haakse connectoren maken het mogelijk hem aan te leggen achter een kast of televisie bijvoorbeeld. Je kunt hem daarnaast ook gebruiken voor accessoires, mits met IEC aansluitingen, als splitters, antenneversterkers en multitaps.

Ziggo geschikt, maar niet beperkt tot deze provider

Dankzij de hoge kwaliteit die Technetix fabriceert, heeft deze coax het Ziggo keurmerk verdient. Dat betekent dat deze door Ziggo is erkend als perfect geschikt voor haar netwerk. De producten worden gekozen uit een speciale selectie Kabel Keur gecertificeerde producten. Het aansluiten van een coax is eenvoudig; ze werken immers plug & play. Op de connectoren tref je gekleurde ringen aan, volgens de nieuwe standaard die ook binnen Ziggo wordt gebruikt. Er zijn drie kleuren mogelijk: Groen (zonder pin) is IEC female, blauw (met pin) is IEC male en rood (met pin) is F-male. Die laatste zit echter niet hierop, omdat hier IEC pluggen gebruikt worden. Heb je liever geen gekleurde ringen op de aansluitingen, dan kun je ze verwijderen. Deze Technetix is ook bruikbaar voor andere providers in dit land.

Specificaties

Deze Technetix heeft een viervoudige afscherming, dat is de meest uitgebreide afscherming die momenteel verkrijgbaar is. Waarom is die nodig? Dat heeft te maken met elektromagnetische smog in de ruimte om ons heen, veroorzaakt door de elektromagnetische velden die opgewekt worden door hoogfrequente signalen in andere elektrische apparatuur en mobiele toestellen in de omgeving. Die straling beïnvloed het signaal in de coax. De viervoudige afscherming biedt een enorme bescherming hiertegen volgens Class A++ dat overeenkomt met een dempingswaarde van minimaal 105 decibel bij de frequenties beneden 1 GHz en nog altijd van minimaal 85 dB bij een frequentie hoger dan 2 GHz. Dat is een absolute topwaarde. Omdat die straling vooral door smartphones wordt veroorzaakt spreekt men van 4G/LTE, wat verwijst naar de aanduiding voor het gsm-netwerk dat werkt met een frequentie van rond de 800 MHz. Deze Technetix is tevens zeer geschikt voor UHD-TV (ultra high definition television) met een beeldschermresolutie van meer dan 8 miljoen beeldpunten.


Specificaties
Meer over Technetix - 3 meter - Coax kabel (Productcode: 5801916020.4903)
 Lengte
3 meter
 Soort
Coax kabel
 Stekker type
Haaks
 Afscherming
Drievoudig
 Eigenschappen
Afscherming Tegen 4G, Haakse Stekkers
 Merk
Technetix
 Kleur
Wit
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
IEC Female
 Gecertificeerd
Ziggo geschikt, Kabel Keur