Delock - 3 meter - Coax kabel

€ 19,59 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 33
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€19,59Aantal 2-9€19,10Aantal 10 en meer€18,41

Delock haakse vergulde coax kabel 3 meter

De Delock haakse vergulde coax kabel 3 meter is een goede optie die je kunt kiezen voor het aansluiten van home cinema apparatuur, zoals een televisie. Deze is van hoge kwaliteit en voorzien van met goud bedekte en 90 graden gehoekte connectoren. De lengte van 3 m maakt het product uitermate geschikt om vanaf een splitter of rechtstreeks vanaf het AOP (Abonnee Overname Punt) een kabelsignaal over te brengen naar een televisietoestel. De stekkers met IEC aansluitingen die je hiervoor nodig hebt, zijn al voorgemonteerd waardoor je na de thuisbezorging het product uit de verpakking haalt en direct in de aansluitpunten kunt pluggen zonder dat je hoeft te knippen of te schroeven.

Stekker type haaks

De Delock haakse vergulde coax kabel 3 meter is een geleider met goud bedekte 90 graden gehoekte connectoren. Dit model pluggen zijn ideaal voor het aansluiten van een televisie. De connectoren die haaks op de stekker staan zorgen ervoor dat slechts een minimale ruimte achter de televisie nodig is voor de aansluiting. De geleider kan tegen de achterkant van het toestel lopen en kan door de handige vormgeving aan het aansluitpunt bevestigd worden, zonder dat deze eerst in een bocht gelegd hoeft te worden. Deze eigenschap komt vooral goed van pas als je een flatscreen tv met een beugel op een muur wilt monteren. Ook vanaf het AOP aansluitpunt kan de verbinding netjes langs de muur weggewerkt worden door de 90 graden gehoekte stekkers.

Goud omhulde connectoren

De fabrikant heeft bij de productie van deze Delock haakse vergulde coax kabel 3 meter bijzondere aandacht besteed aan de male en female pluggen met IEC aansluitingen. Op de uiteinden zitten de twee pluggen die antraciet en goud van kleur zijn. Ze zijn bijzonder stevig zodat ze niet zomaar kapotgaan. De connectoren zijn overigens niet alleen van een goudlaagje voorzien omdat dit er mooi uitziet. Dergelijke constructies zorgen voor een optimale verbinding met de aansluitpunten waar het signaal doorheen loopt. Een belangrijke eigenschap, omdat op deze punten het risico het grootst is dat er storingen op het televisiesignaal ontstaan. Ook verhindert het opwaarderen van de stekkers de vorming van corrosie door (met name) vocht.

Analoog en digitaal signaal

Met een Delock haakse vergulde coax kabel 3 meter kan zowel een analoog als digitaal signaal verzonden worden. Tegenwoordig bekijken de meeste huishoudens in Nederland hun televisiebeelden via digitale televisie. Via een digitaal kabeltelevisiesignaal is een vele malen hogere beeldkwaliteit mogelijk en tevens genieten mensen van extra mogelijkheden zoals bijvoorbeeld het on-demand terugkijken van programma’s en het raadplegen van een interactieve programmagids. Om van digitale televisie gebruik te maken is het echter wel nodig dat voor de aansluiting producten worden gebruikt die een digitaal signaal kunnen ondersteunen. Dit product voldoet aan deze vereiste en zal door de van een goudlaagje voorziene pluggen en dubbelvoudige afscherming ook een hoge beeldkwaliteit zonder storingen op het televisiescherm realiseren. Let wel op dat eventuele splitters, koppelstukken of versterkers die je bij de aansluiting gebruikt ook geschikt moeten zijn voor digitale tv.

Specificaties
Meer over Delock - 3 meter - Coax kabel (Productcode: 9006864933.4903)
 Lengte
3 meter
 Soort
Coax kabel
 Stekker type
Haaks
 Afscherming
Dubbelvoudig
 Eigenschappen
Verguld
 Merk
Delock
 Kleur
Zwart
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
IEC Female
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
85 dB
 Signaal
Analoog En Digitaal
 Impedantie
75 Ohm