Prijs Meest verkocht   Filteren
 
   

Clicktronic - 3 meter - Coax kabel

€ 15,95 (incl. 21% BTW)
Productcode: 8870252644.4903
Voorraad: 283
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€15,95Aantal 2-9€15,55Aantal 10 en meer€14,99
Payment methods

Clicktronic vergulde coax kabel 3 meter

De kabelaansluiting, beslist ben je er wel mee bekend en de kans is groot dat je er zelf in huis ook gebruik van maakt. De kabelaansluiting wordt gebruikt voor het doorgeven van internet, televisie en telefonie. Dit gebeurt met behulp van coax kabels. Het binnenkomende signaal is van een bepaalde kwaliteit, afhankelijk van het materiaal dat wordt gebruikt en de afstand tot de hoofdaansluiting in de woning. Direct bij de hoofdaansluiting is het signaal vaak het best. Wil je goed gebruik kunnen maken van de kabelaansluiting over een grotere afstand, dan heb je ook materiaal van goede kwaliteit nodig. De Clicktronic vergulde coax kabel 3 meter is hier geschikt voor.

Specificaties

De coax kabel met vergulde connector van Clicktronic heeft een lengte van 3 meter en is voorzien van twee IEC stekkers. Dit zijn de gebruikelijke stekkers die worden gebruikt voor een coax aansluiting. De mannelijke en de vrouwelijke IEC stekker die aan de coax kabel bevestigd zijn, hebben allebei een vergulde laag. Dit zorgt ervoor dat de stekkers goed contact kunnen maken wanneer zij in een aansluiting worden gestoken. De kern van de kabel is van koper die wordt beschermd door een dubbelvoudige laag. Dit zorgt ervoor dat signalen van buitenaf worden afgeschermd tot maar liefst 95 dB. De mantel die de complete kabel beschermt is gemaakt van PVC. Voor nog betere bescherming van het signaal is de Clicktronic vergulde coax kabel voorzien van 2 ferrietkernen.

Ferrietkernen

De kabelaansluiting maakt gebruik van een bepaalde frequentie om het signaal goed door te kunnen geven. Andere signalen, zoals bijvoorbeeld het 4G netwerk voor mobiele data, maken soms ook gebruik van deze zelfde frequentie. Dit kan ervoor zorgen dat er storing komt op het signaal door het andere signaal. De ferrietkernen die aan de Clicktronic vergulde coax kabel 3 meter gemonteerd zijn werken zo dat straling van buitenaf zoveel mogelijk wordt geweerd. Ook het signaal dat door de coax kabel loopt wordt beschermd en beter in de kabel gehouden. Naast de ferrietkernen helpt ook de dubbelvoudige afscherming van de coax kabel voor het behoud van kwaliteit van het signaal. Deze afscherming bestaat uit een laag aluminiumfolie die om de koperen kern is gewikkeld. Daaromheen bevindt zich de tweede laag gemaakt van gevlochten draden. Deze dubbelvoudige afscherming draagt ook bij aan het afschermen van signalen van buitenaf.

Wat heb je nodig

Als je gebruik wilt maken van de kabelaansluiting dan heb je in elk geval één of meerdere coax kabels nodig. Dit is afhankelijk van het aantal apparaten dat je wilt aansluiten. Als je een interactieve televisie ontvanger en een kabelmodem voor internet en telefonie wilt aansluiten dan heb je twee coax kabels nodig. Omdat de aansluiting voor de kabel vaak maar één ingang heeft is de kans groot dat je in dat geval ook een coax kabel splitter nodig hebt. Deze kan op de hoofdaansluiting worden gezet, waarna je met twee coax kabels van Clicktronic de apparaten kunt aansluiten voor gebruik. Om gebruik te maken van interactieve televisie en een kabelmodem heb je een retoursignaal nodig. Dit is een signaal dat niet alleen in huis wordt ontvangen, maar ook terug kan worden gezonden. De coax kabel met vergulde connector van Clicktronic is dan ook geschikt voor het gebruik op een retoursignaal. Als het signaal niet krachtig genoeg is, dan is het aan te raden om een coax antenne versterker aan te schaffen. Hiermee wordt het kabelsignaal versterkt en is het mogelijk om meerdere apparaten aan te sluiten.

   
Meer over Clicktronic - 3 meter - Coax kabel (ProductID: 8870252644.4903)
 Lengte
3 meter
 Soort
Coax kabel
 Stekker type
Recht
 Afscherming
Dubbelvoudig
 Eigenschappen
Ferrietkernen, Verguld
 Merk
Clicktronic
 Kleur
Blauw
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
IEC Female
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
95 dB
 Signaal
Analoog En Digitaal
 Impedantie
75 Ohm
 Serie
Professioneel
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer goed "Bedankt voor de snelle levering. " 9,0
Uitstekend "Nooit geweten dat er zoveel verschil is tussen de kabels. Gelukkig wel snel de juiste gevonden." 9,5
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links